11 Ocak 2009

Selam blogseverler yine saçmalardan seçmelerle karşınızdayım sonunda okulun güz dönemi bitti ve hali hazırda 1 dersten kaldım :) "Soyut Matematik" ortalamayı yalayarak ff almamda emeği geçen bütün sınav kalemlerime teşekkürü bir borç bilir bunun acısını fizik ve tarihte çıkartıp AA düşüreceğime şerefim ve namısım üzerine and içerim :) Sen nasıl matematikçisin be adam demezler mi adama derler de ben mantığı tutturamadım daha bu üniversite sınavlarında. Hocaya sınav sorusunun cevabını sormak için odasına gittim kağıdına bakmak istiyorsan dilekçe yaz dedi yani ne demek istedi anlamadım. Bu aralar çok dengesizim blog. İngilizce bilmesem desem bile en azından high school un 6. sınıfta girilip lise bitene kadar okutulan bir okul oldugunu bilmem lazımdı. Gidipte primary schoolu neden işaretledim hala bilmiyorum. 100 alıp ortalamaya dahil olmamak vardı ama işte :) olmayınca olmuyor.

Bekle beni soyut matematik yaz okulunda ananı ağlatacam senin :) İzmir'deyim size çok manyak haberler vereceğim yakında... Buralarda olun :)

bana acilen bir laptop lazım evdeki bilgisayarım haşat olmuş. Hibe etmek isteyen var mı acaba? :) Deneyimlerime dayanarak söylüyorum kadınlara bilgisayar emanet etmeyin sakın. Klavyemden nestle bitter ve fıstık kabuğu çıktı ters çevirip çırpmaya korkuyorum... sizce daha ne çıkacak?

a)saç düzleştirici"si"(tiricisi mi tirici mi ?)
b)tırnak makası
c)rimel
d)tığ
e)3 numara şiş

1 yorum:

Buzcevheri dedi ki...

Geçmiş olsun. Evet ünivesitede kağıdına bakmak için dilekçe vermelisin. Ama sadece bakarsın o kadar yani. =)