20 Eylül 2008

Yazı Böyle Yazılır!

Gün gelir,devran döner,giden gelir,dönen durur,
beyti pişer,pilav yanar,çorba kaynar,kaşık kırılır,klavye üretir,fare tüketir(ssbb),
bıçak keser,satır doğrar,çatal batar,tarak tarar,saç malar,
güneş doğar,yüz yıkanır,sifon çekilir,peynir yenir,kravat bağlanır,otobüse binilir,ayakta gidilir,durakta inilir,pite girilir,lastik değiştirilir,sabit hızla gidilir,kaza yapılır,komaya girilir, yoğun bakımdan çıkılır, ses açılır,müzik dinlenir,giden gelir, kolundan tutular,yatağa atılır,iğneden iplik geçirilir,yama bulunur,söküğü dikilir,elbet gerisi gelir.

mide bulanır,akciğer kararır,beyin sulanır,böbrek döker,dudak büker,kulak çeker,dirsek yalanır,burun tutulur,sonda yapılır,bilek döner,parmak çıkar,doktor gelir, bi sktir git denir.


program başlar,mali konuşur,saç malar da saç malar,sonra durur,konuyu değiştirir,mevzu kuşum aydındır,amsterdama gitti denir,tercihlere saygı duymak gerekir,mali konuşur, saç malar da saç malar...

başbakan sorar,aydın vurur,aydın sorar,başbakan vurur,baykal araya girer,aydın bi dur der,baykal duramaz,başbakan açıkla der,baykal yat der kat der arsa der,başbakana sıra sende der,başbakan bekler...


kriz başlar,lehman batar,para kaçar,bush kovalar,borsa durur,memur yatar,zam gelir,elektrik patlar,yuh denir,duyan olmaz...

yazı yazılır,dibi tutturulur,ama böyle yazılır :)

4 yorum:

http dedi ki...

kutup donar zenci yanar, oğuz okur, yorum yorar :))

Kriptograf dedi ki...

yanlış olmuş hocam nasa ve bilumum araştırma enstitüleri buzullar eriyor diye bas bas bağırırken sizin kutupların donduğunu iddaa etmeniz beni ziyadesiyle üzdü :)

Buzcevheri dedi ki...

Hocam yorum yapacaktım ama avatarlarınızı görünce unuttum. Bence avatar için vesikasız fotoğraflar kullanmalısınız... =)

Kriptograf dedi ki...

avatarımda hangi resmin bulunduğunu uzuuun sürelerdir hatırlamıyorum. Bugün yorumlara tıklayarak baktım ki ben o görüntüden bir hayli uzaklardayım. Şu sıralar bolca sakal ve saç mevcut :)