13 Nisan 2009

Krizekalılar ve Fısbolcular


Merhaba küresel krizden etkilenmiş ve bir o kadarda ısınmış kürenin insanları. Hepinizin krizi fırsata döndürme planları olduğunun cümle alem farkında. Bırakın bu ayakları uçak düşerse hepimiz ölürüz ya da lost olur 6 sezon karın tokluğuna dizi oluruz. Zamanında Morgül demişti Yes no Yes no reklam olduk loo diye ama pek ciddiye almamıştı bunu Erol Köse. Şimdi biri çıkmış Doğudan doğanım diyor ve ben ne demek lan bu diye sorup duruyorum. Sonra bu krizde küremizin seksi şarkıcısı Murat Boz ortama uyarak "para yok" adlı eserini veriyor türkiyenin video müzik kanalına.
Sponsorlar sizlere sesleniyorum kriz var zart var zurt var deyipte yaptığınız sponsorluk sözleşmelerini yenilemeyi unutmayın özellikle sosyal yardım kurumlarıyla olanları. Unutmayalım ki krizde en çok etkilenenler o sizin sponsor olduğunuz sosyal yardım kurumlarının üyeleri olacaktır.

Her neyse efendim son sözümü Galatasaray Fenerbahçe maçının bahtsız futbolcularına armağan ediyorum. 2 takımın taraftarları bence futbolculara ders vermeli çıksın amigolar oyuncularına desinler ki "ayıp ettiniz" sanırım oyunculara en büyük ceza bu olur. Federasyondan sanmıyorum ki adil bir karar çıksın.

Fitilleri ateşleyen Lugano'dur en fazla cezayı o almalıdır. Takımlara saha kapama cezası verilmelidir.(her ne kadar taraftara verilmiş gibi görünsede maddi cezanın en büyüğüdür) Basında da 2 takımı kınayan bir demeç verilsin TFF tarafından. Hakem anın heyecanıyla soğukkanlı olamayıp 4 5 kırmızı versede verilen kırmızı kart azdır. Ayrıca Lugano'nun takımının(takımımın) atacağı muhtemel bir golu engellemesi benide çok sinirlendirdi elime geçirsem o kafayı ben atardım ona. Maçtan sonraki en düzgün açıklamayıda kendisi yapmıştır o ayrı konu. Polat talihsiz bir açıklamada bulunarak 2 büyük takımı egale etme girişimlerinin olduğunu söyledi. Kıçımla güldüm.
Volkan yine talihsiz bir açıklama yaparak "neden bunlar ali sami yen'de oluyor" dedi. Alakası yok bir Fenerbahçeli olarak en az Lugano kadar Volkan'ıda bu konuşmasından dolayı kınadım. Bi kırmızıda ona verdim ama iyi maç çıkardı...

2 yorum:

gregor samsa dedi ki...

canaydın ???

Kriptograf dedi ki...

bende talihsiz bir açıklamada bulundum :) okuyupta inanan varsa inanmasın affetsin o canaydın değildi :)