18 Aralık 2008

Devlet Daireleri Aşkına!!!

Selam dünyanın en prematüre blogu. Nasılsın?
Seninle geçen günlerin haddi hesabı yok, yani nerden gördüysem seni çok beğendim sonra atladım üstüne. (geç kalmış bir mim tadında ama öyle değil)
Biliyorsundur diye umuyorum benim hayatım değişti 1 topkek ile 1,5 gün "kavurma,kuru fasulye,salata,pilav,yoğurt,helva,aşure" ile ise sadece 6 saat idare edebiliyorum midemi.
Az yemek yediğim zaman yemek yemek istemiyorum ama ne zaman yemeği abarttım o zaman arkasını arıyorum. Psikolojik olduğunu düşünerek psikoloji bölümü arkadaşıma sordum inanırmısınız bilmem "sınav sorumuz" dedi. Hadi oradan bile diyemedim. Ama bir sorun var işte kız yapamamış soruyu. E haliyle sınavdan 5 6 gün sonra sordugum için tam olarak cevabıda bulamamış henüz. Hoş neden bulamamış hala orada bir tutarsızlık var ama olsun anlayışla karşıladım kendisini.

Sonrasında dünyanın ne kadar küçük bir yer olduğunu bir kez daha anladım. Sen git ebenin nikahındaki nikah şahidini bul. Yani mecazda olsa doğru lan bu. Ebemin nikahındaki nikah şahidini buldum.

Orta doğu ve balkanların bankamatikten en hızlı para aktaran adamı benim sanırım. Önümdeki kız 20 ytl yi 15 dakikada anca çekti ben bol sıfırlı bir meblağı saniyeler içinde aktardım üstüne para bile çektim. Keşke kız yanımda olsaydıda görseydi parmaklarımın pad de dans edişini.

Satranç turnuvasına katılacağım ve bölüm başkanımızla maç yapacağım. Yani eğer o ilk turlarda elenmezde çeyrek finale kadar falan gelirse :)
Okuyormudur bilmem ama blogumun adresini istemişti. Devamsızlıktan kalmayalım şimdi durduk yere zaten imza kutularım sanki kapatılıyor gibi geldi bana ya da biri benim yerime imza atıyor farkında olmadan. Ek yerleştirme ile girdiğim halde ilk hafta 5 derse girmişim :) Bu gözlerden kaçmıyor tabiki :)

Benim yine karnım acıktı ders saat 14:30 da o saate kadar yemek yemeği planlıyorum. Öğrenim kredisine başvurmamıştım iyiki başvurmamışım 8.600 ytl ye öderim lan ben bunu 6 yıl sonra diyerek imza atmak biraz korkuttu beni seneye alacağım sanırım :)

8 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

sakın öğrenim kredisi alma para haybeye gidiyor anlamıyosun sonra bıldırki hurmalara dönüyor iş,aman diyeyim.

Kriptograf dedi ki...

deme be o kadar mı kötü :) ben almayı planlıyordum seneye :)

bahtsız bedevi dedi ki...

Her yer burs veriyo, hepsine başını vur. Burslarla geçinir gidersin. Tabi az buz tutumluysan.

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Yorum yazmaya korktum valla(yaz yazabilirsen ha)

Al bence, 9 sene önce aldım, kullandım, çok iyi oluyo.

Sonra öderken hiç bişey anlamıyosun.
3 ayda bilmem kaç yüzlira geri ödemeli, emekli maaşı gibi bişey yani.

(eğer ihiyacın varsa)

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Yazıların da çok çok güzel.
Ben de senin gibi acıktıkça yiyen yedikçe acukan biri olarak bunu çok düşünmüştüm.
Bu işin sırrı ne imiş bilen bir psikopat arkadaşın varsa bilgilendir bizi de güzel kardeşim.

SELAMLAR

kabakmeltemi dedi ki...

açılın! ben psikopatım!

yemeyeceksiniz... hepsi bu.

yaşamak için gereken birkaç lokmadan fazlası değil... biliyorsunuz değil mi?

görmeden sorunun psikolojik olup olmadığını söylemem doğru olmaz... (tv'deki doktor amcalar havası:)) muayene etmeliyim. :P

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kriptograf dedi ki...

bahtsızım bedevyam: valla burs şubatta başlayacak ne hikmetse ama toplu verecekler parayı babamın 1 aylık maaşını alacagım 1 ayda oh çok güzel olacak bakalım öyle olursa :)

yavru kuşun annesi:ne güzel ne marjinal isimdir bu böyle annekuş. İnanın psikolojik bir tanı koyulsaydı bana veya haberdar olsaydım bunun ne oldugundan bilgilendirmek ne kelime sizi aydınlatır piyasaya sürer başkalarınıda aydınlatmanızı beklerdim, sonra göbeemi kaşıya kaşıya gülerdim :)

kabak meltemi:psikopat olmak meziyet değil mühim olan görmeden sorunun ne oldugunu anlayabilmek yeri geldimi "plasebo" etkisi ile adama veremi yendireceksiniz. peeh siz nesiniz ki eskiden psikopatlar telefonda anjiyo yapardı :)

farkettiniz mi saat çift haneli sayılara geçmiş. Yani ne demek bu "yemek zamanı"...