20 Kasım 2008

Yemekteyiz Nika





Selam dünyalı dostlarım artık Nika'yı bilmeyenimiz yok o bir fenomen. O bir rus azeri türk karışımı bir sarışın. O bir 18 yaşında ve o bir öss hazırlık öğrencisi.
Bildiğiniz gibi bir yemekteyizdir gidiyor. Feysbukta fanları bile oluştu bu meretin. Nika'sıyla Naim'iyle ağzı güzel Burcu'suyla ve 44 lük botokslusuyla mukemmel bir sezon bu sezon :)
Bundan önceki daha fenaydı orada mağara saçlı adam vardı et uzmanı adam tam bir kabasakal tipli temel reis ti yani. Safinaz için canını ortaya koyar yemeğe tuz koymazdı yani. O derece.

Şimdi bu yarışmanın formatı bilindiği gibi çalıntı. Çalmak diye tabir etmek zorundayım çünkü eğer siz yapmamışsanız parayla satın aldıgınzda benım nazarımda hiç bir b.k yapmış olmuyorsunuz. Şimdi burada pazarlama sektörüne ve ticari zeka sahibi insanlara b.k atmış olabilirim ama değil yani alakası yok. Olay düşünmekte kardeşim parayla satın alırsan çorba yapmayı unutan Nika gibi olursun.

Eveet gelelim Nika'mızın yaptıgı yemeklere ve basından geçenler. Sarışın kızımız Nika güne malzeme listesini unutarak başladı. Çekmeköy'deki villasından bakkala giden Nika bakkaldan pirinç alma girişimi sırasında başarısız oldu. Sonra gitti manava aynen şöyle dedi "ben ilk defa kıyafet dışında bir şeyler satın almaya çıktım bana yardımcı olun salata yapacam acaba içine ne koyabilirim" demesede onu anlamayan insan yoktur yani. Kıvırcık diyor ama kıvırcık ne bilmiyor aldıgı halde gitti kıvırcık maruldan bir daha istedi bundan da istiyorum beeen diyerek. Daha sonra domateslerin rengini beğenmedi şeker isteen kızlar gibi gitti "ben bundan istiyorum amaaa" dedi. Neyse efendim geçelim manav faslını gelelim villamıza. Nika'nın odası bizim ev kadar yemin ediyorum. Zemin katta oturuyoruz bizde balkon yok onun odasında teras var resmen. Neyse gözümüz yok evinde allah arttırsın.
Nika yemek yapmak için mutfaga gırıyor ama rahat edemıyecegını anlayacagı için üstünü deiştiriyor rahat etmek için giyinmeyen nika kısacık etekle yemek yapıyor. Yani lafın gelişi yemek yapıyor aslında tatyana ve annesi olmasa o masaya salata bile gelemezdi ya neyse :)

Nika önce kekinin kremasını hazırlamaya başlıyor olmuyor döküyor. Çünkü nika zengin yani onun için hiç bir önemi yok dökülen malzemenin. Nika hep iddialıyım diyor ama ben ortada bir iddiadan çok şımarıklıkla elde edilmeye çalışılan bir akşam gördüm. Zaten Naim'le çok iyi anlaşmalarının altında yatan nedeni tüm türkiye merak ediyoruz.

Nika mutfağı batırıyor tatyana temizliyor nika şamdanları kırıyor tatyana temizliyor nika evim temiz diye övünüyor tatyana evet bildiniz temizliyor.

Salatayı tatyana yapıyor keki nika kek yavan salata harika. Erikli et diye bir şey var menüde ama ortada erik yok soğanla kavrulmuş et var o kadar. Ben bile daha güzel yapardım o eti yani. Pilav deseniz bebek maması gibi olmuş. Yetmezmiş gibi Nika'mız birde açıklama yapıyor "ben en küçüğüm küçük olmayı geçtim 18 yaşındayım" anlayanınız varsa beri gelsin. Güzelim madem bunları söylyeceksin ne işin var senin orada. Öyle tatyana'ya "tatyana durbru bişe kevaşe kamratetyeva bratislava" diyerek çorba yaptırtamazsın anla bunu :)

burayı 5 dk sonra yazıyorum cunku gulmekten yerlere yattım resmen...

Nika yarım yamalak bir şeyler hazırlıyor misafirler geliyor ve servis başlıyor aman allahım o ne öyle bebek mamasının yanında soğanda et. Çorba nerde Nika hanım. Yok unutmuş kızımız çorbayı. Daha doğrusu yetiştiremedi.
Bu arada Nika'mızın keki ortadan ikiye kesememiş olması ve bunu üzerine keki tatyana'ya "dırabruşka kesoşka astala vista bebeğim" diyerek kestirtmesi bizden kaçmıyor...(burda eski posta link vermeye üşendim gidin 2 alt postu okuyun).

Sofrada ise Naim "yumuşak" tavırlarla ortamı yumuşatırken güzel ağızlı izmir'li kızımız ise çok sakin gözüküyor. 44'lük Nesrin sessiz kalıyor ama kadın olgun yani gerçekten en aklı başında kadın o var yarışmada. Fakat suratta mimik yok ya botoks var ya da gerdirmiş bir şeyler yapmış yani. /gora'da ki "senin yüzüne ne olmuş?" sahnesi aklınıza geldi mi?/

Naim Nika' ile mutfakta kaynatırken birbirlerini övüyorlar falan derken zıpawvnk o da ne elektrikler kesiliyor. Yok lan bizim evde kesiliyor. Burdan sonrasını izleyemedim kaçırdım lan.
Gece tekrarrını izledim ama 11 puan almasına ise bildiğim bütün ünlem işaretlerini barındıran bir cümle kurdum. Ah naim ah gidip 5 verdim güzelim kıza yuh sana.

Bir yımaktayız bırogramının daha sonuna gelmiş bılınmaktayız. Zaten bu programa Nika gibi biri bir daha gelmez bende yazmam bu programı.

Sözün özü:
Bugün bulunduğum ilçenin kaymakamlığınıa gittim işlemler için beklerken 2 kadın konuşuyorlardı kendi aralarında 60 70 varlar yani. Birinde koltuk değneği var diğeri dinç maşallah. Birinci kişi koltuk değnekli ikinci kişi dinç olan:
1-ankara güzel şehir aslında çok moderen yani gökdelenler falan gördüm çok güzeller kızım var benim orda oturuyor ev aldı geçende. hala master yapıyor.
2-maşalllah büyütmüşsün çocukları iyi iyi...okusunlar kurtarsınlar kendilerini
1-ya ya öyle birde bir erkek yakınımız var bekar öyle evlenecek evi var arabası var işide garanti bir makine yedek parça firmasında tanıtım müdürü...şehir şehir geziyor maaşıda iyi valla varsa öyle tanıdıklarınız tanıştıralım iyi aile "kızı" olsun ama.
2-tabi bakalım da anlaşabilirlermi öyle görücü usulüyle hemen.
1-çıkarlar kız olmazsa ayrılırlar değil mi ama simdi durduğu yerde diyor mesela teyze hiç "kız yok burda" bırak iyi ailesini "kız" yok kız yani o durumdayız miirim.
2-hiiiiiiii kız valla sonumuz kötü bizim allah iyi ekmek veriyor insanlara.
1-ya ya öyle canım diyor ya çocuk baya baya evlenecek "kız" yok ortalıkta tanışıyoruz diyor ana bi bakıyorsun "kız" değil.
2-ben bi şu müdürle görüşeyim Dürdane gelirim şimdi.

Teyzem o kadar vurguladı ki "kız" kelimesini ben bile düşündüm bir an lan acaba başka bir şeyden mi bahsediyor tamam teyze abartma 1 kere söyleyince anlıyoruz yani şunu.
Ama yok teyzem üstüne basa basa dedi "kız yok ortalıkta ya rabbim"

İçerdeki memur kardeşin var mı dedi "bende evet bir kız kardeşim var" dedim :)

Ne biçim gündü lan bugün. Bünye sağlam ama algılar,bilinçaltı falan uçtu yani. Bu yazıyı yazmak için 2 tane supradyn aldım öyle yazdım :)

Günün sorusu?
Supradyn aç karnına mı içilir tok karnına mı?

32 yorum:

beenmaya dedi ki...

yav taktın sen bu nika'ya ama yok beğenmedim ben. vermem seni haberin olsun :))

günün sorusuna gelince bence hiç içme doğal vitamin al :))

Adsız dedi ki...

nika nın soyadı ne bunuda öğrendin mi

Buzcevheri dedi ki...

Senin bahsettiğinin dışında bir malumatım yok ne programdan ne de nika mı neyse ondan. Bu arada kırmızı göz bozucu bir şey var ekranda. Mavi yazılı falan. =P

Kriptograf dedi ki...

buzcevheri:hocam onun tek amacı göz bozmak

dangerjackal:yok duydum ama telaffuz edemedim ve yazamadım haliyle

beenmaya:bi tanışalım bakalım zaman ne gösterecek :)

Adsız dedi ki...

hizmetçinin adı tatyana değil tamara :) ya ben sonunu izleyemedim. 44 lük nesrin kaç puan aldı. kim kaç puan verdi. acil bilgilendiriniz :)

Buzcevheri dedi ki...

Yıh yıh değiştirmiş saolasın.

Kriptograf dedi ki...

ahauhau tatyana olsun bence daha güzel.
Nesrin 15 puan aldı ama kim ne verdi onu görmedim

nika'nın soyladı hatipli imiş bu arada...

My little Montenegro dedi ki...

Bu bahsedilen hani insanların yediklerini peçeteye ekşi yüzleri ile çıkarıp " yiyemezdim, yiyemezdim çok özür dilerim" dedikleri yarışma dimi...Kendileri aristokrat bir sülaleden geldikleri, dadılar ve lalarla yetiştikleri için yedikleri yemekleri tiksinçlikle sınıflandıran nimete saygısı olmayan ve bukadar şaklabanlığıda sırf para için yapan denyoları sadece birkere izledim :D ...Onda da ne güzel kız nede yakışıklı birileri vardı ama TV8 de bunlarla dalga geçtiler http://www.vidivodo.com/207413/yemekteyiz-comedya favorim çıtırsu :D

My little Montenegro dedi ki...

http://www.vidivodo.com/207427/yemekteyiz-yavuz-seckin

Buda devamı :D

Kriptograf dedi ki...

böyle tanımlayanını ilk defa görüyorum hangi gezegendensiniz acaba :)

siminya dedi ki...

ya bence çok tatlı kız konuşmasını beğenmedim ama kendine güveni sağlamdı.Sen shift delete forumda üyesin ha ? google da bu konuyla karşıma çıktın, tesadüfen :)Nika bal bal yakında show şeysilerine çıkar

Kriptograf dedi ki...

shift benim 2. yuvamdı bir zamanlar editörlük yapmıslıgımda vardır ama tabi uzun zaman geçti üstünden :) hala arada yazıyorum...
taa ki forumu degıstırene kadar...
sende üye misin?

Delfina ; dedi ki...

ben eve bayıldım yaa,daha doğrusu mutfağa...o ev benim olsaaa :)

siminya dedi ki...

valla bu yazın okunma rekoru kıracak :)

bak nika'nın rakibesi ağzı güzel Burcu ile ilgili ne buldum.

http://www.oyuncuadresi.com/oyuncu/OyuncuResim.aspx?OyuncuID=2972&Sayfa=9

SDN üyesi değilim, ebenenekon üyesiyim :)

Kriptograf dedi ki...

bunlar zaten kasıtlı yapılan şeyler siminya hanım. Halkın nabzını tuttum sanırım bu sefer hep başka taraflarını tutuyordum :)
bu nika yı kesin herkes arıyordur dedim kendi kendime :)

siminya dedi ki...

hımm anladım bende bu yarışmayla ilgili gazeteye yazı hazırlıyorumda ondan kaynak olarak sürekli senin bloğuna düşüyor yolum :) Bu ne rötrşambırlık ? bu ne bak sen ne güzel bulursun gezsen anadoluyumculuk ?

Duyduğuma göre yarışmacılar ajanslardan çağrılıyormuş, bu yüzden nika yemek yapmasını bilmeden kendini bu olayın içinde bulmuş büyük ihtimalle arkasından birisi itmiş :P Mesela Naim'de biseksüel bir şarkıcı.

Valla biri bizi gözetliyor'un bol bulaşıklı olan versiyonu, ben bayılıyorum bu yarışmaya :)

Kriptograf dedi ki...

Naim'i ilk gördüğüm an anlamıştım "yumuşak" olduğunu. Nika bayılıyor ama Naim'e :) kendine yakın bulması muhtemel :)

Hangi gastede yazıyorsunuz sayın siminya merak ettim?

tuba dedi ki...

nika rus mu azeri mi bi türlü çözemedim ben. daha 18 yaşındaymış varmasınlar kızın üstüne yazıktır :P

Adsız dedi ki...

nesrine taktım ben şimdi nasıl adı 15 puanı ya:)

Kriptograf dedi ki...

t.u.b.a tam olarak bene emin değilim ne oldugundan

ebru: abla o nesrin abla

http dedi ki...

krip biz seni oraya ne için gönderdik sen nelerle uğraşıyorsun kardeşim? "yemekteyiz, izindeyiz, cumaya gittik geleceğiz" programlarıyla senin ne işin var ya? :))

şu yazını okuduktan sonra baktım ettim nedir ne değildir diye... önce komedi programı sanmıştım ve fakat değilmiş... yani komedi programıymış da aslında değilmiş... ne bileyim işte saçmalığın daniskası bir yarışmama programı...

neyse, iyiki anlatmışsın yoksa hiç haberim olmayacaktı bu saçmalıktan... bakış açını seviyorum....

bir de şunu haykırayım izninle;

aç karnına bu süzme, seçilmiş denyoları izleyerek zaman geçiren yurdum halkı sana sesleniyorum güzelim!!! onlar yesin, sen bakadur tamam mı canım... hiiiç takma kafana... açlığa bağışıklık kazandın artık sen...

Adsız dedi ki...

naim ordaki hanımlara bin basar. yetenekli herifmiş mutfak ve temizlik konusunda:)
onu alan yaşadı :P

Kriptograf dedi ki...

kutup zencisi:uzunların uzunu, manalıların manalısı bir yorum yaptıgın için teşekkür eder ve şunları eklemke isterim. Hocam ben izmirdeyim şu sıralar evde oturuyorum döt büyütüyorum kısaca cumartesı donecegım okula. Bırak evdeyken bu insanların hayatlarına inebileyim onları az da olsa tanıyabileyim.

ayın yorumu seçtim bu yorumu :) al hocam bak bu da hediyen misvak aldım sana :)

ebru: naim aldı parayı ama zaten böyle adamların tek düzgün tarafları var kadına atfedilen sıfatlarda da yer alan "tertip,düzen ve temizlik bilen" ibaresi tam naime göre. yoksa naim mi tam Nika'ya göre çözemedim... lay lay lom :)

Adsız dedi ki...

hayatımda naim ve nika kadar kıvıran görmedim herkesin arkasından farklı yüzüne farklı konuşuyolar özellikle naim oscarlık oynuyo.....

Kriptograf dedi ki...

sanırım kendisi en iyi biseksüel solist dalında emmy de ödül aldı diye duydum :)

Adsız dedi ki...

naim ah naim toz avcısımısın be sen

Adsız dedi ki...

naim acaba evdeki temizliği kendimi yapıyor neyin havasını atıyolar nikada kimmiş çirkin bir çakma sarı sahte bıcıroski,kamera olmasa naim on parmağını yalayıp yemek yapar ıyyyyyyy iğrenç

Adsız dedi ki...

dedikodu ondan sorulur
nikayla yandaş olur
programda birinci olur...
mert çok beyfendi 10bin ytl yi o kazanamasa da seyircilerin birincisi
nesrin çok hanfendi evi terk etti ii yaptı, burcu çok mıy mıy ama şeker.nika da attı tuttu ama fosssssssss, temizlikten bahsediyo da o mu yapıyo gördük şahsen ben de onun elinden bi şey yemezdim.zengin işte

Adsız dedi ki...

naim neydi öyle nesrinin evinde toz muhabbeti sen kimsin ki milletin mutfağına girip bakıyosun sen ne iş yaparsın sanatçıyım di yo hiç de görmedik duymadık ... üç maymun hesabı.çok titizsin ya neden eldivenleri çıkardın sıkışınca eeeee söyle bakiim.

Adsız dedi ki...

mert süpersin

Kriptograf dedi ki...

ne oluyor adsız şövaleler amacınız ne :)

deniz dedi ki...

ya bence nika iyi bi kız ama hep kendi çıkarlarını istiyo savunuyo hee benim şu çok dikkatimi çekti naimle çok samimiydiler yani bilemem artık aralarında bi elektriklenmemi oldu ne nika naime bi bakıyo anlatamam size ama nika bildiğimiz kaşar