17 Kasım 2008

Var Mı Benden Gerzek Sabah Şekeri?

Sayın Petek Dinçöz. Bir program yapıyorsun hadi tamam zaten aylardır saçmalıklarla blog sayfalarını süslüyorsun ama vazgeçmiyorsun vallahi.
Yine bir saçmalık/salaklık yine bir program. Bu seferde tikli bir köyü çıkarttı programına (bu sefer dediğime bakmayın 2 3 defa denk geldim) adamlarla dalga geçiyor seyirciyi eğlendiriyor. Var mı böyle bir şey ya? Hadi tamam mantıklı şeyler yapmaya kapasite yetmiyor ama insanların zaaflarıyla reyting almak en akılsız adamın bile yapmaya utanacağı şeydir. Ama artık tv de akıllı ve utanan adam bulmak çok zor. Ah dedelerim ben yanarım yanarım size yanarım. Ne demeye çıktınız para mı verdiler size?

Çok fena sinir yaptım bu sabah petek sağolsun.

Zaten bu sabah programlarının formatlarını boşuna satın aldık lan biz. Hiç alakası yok diğer ülkedekilerle. Seda Sayan almış milyon dolar verip formatı ama tutmuş içine zıçmış resmen. Önce ringaları,çalarken dinletlerde popüler olmuş şarkıcı bozmalarını programa davet ediyorlar "yar gitme" diyeni mi ararsın "aloooo" diyeni mi. Hepsi de birbirinden berbat ama ne yaparsın işte izleyenleri var. Sonra 2 kadın çıkartıyorlar ve az önceki ringa/çalarken dinlet şarkıcılarıyla dertlerine derman arıyorlar. Kah ağlıyorlar kah alkış tutuyorlar...

Çok okkkalı hakaret edesim var ama yakıştıramıyorum kendime...

6 yorum:

beenmaya dedi ki...

bunların çoğunda danışıklı dövüş var biliyorsun değil mi. yani gerçekten tv ye çıkmak için para alıp kendiyle dalga geçtirende var ne yazık ki...televizyonculuk artık böyle bir şey işte...

Adsız dedi ki...

Arz-talep meselesi olduğunu düşündüğüm için benim küfür cümlelerim çift taraflı çalışıyor malesef :(

Kriptograf dedi ki...

beenmaya:televizyonculuk bu olamaz eğer ortada böyle bir şey varsa adı televizyonculuk olamaz.

kalderavolkan: merhaba öncelikle. Ben ayrı bir blog açacağım mesela böyle programlar ve izleyenlerine üstü kapalı saldırılar yapacağım ama anlamayacakları için sorun olmayacak.
Söylemeden edemeyeceğim arka sıradakiler dizisinin oyuncularını sokakta görsem soracam "ya harbiden seviyormusunuz oynadığınız diziyi falan?" diye. Yok abi sevemezler ya imkansız o kadar gerzek lise öğrencisi olamaz o zekayla liseye gelinmez yani.
o zaman Kayahan'dan geliyor atın benı denizleree...

Unknown dedi ki...

Günümün güzel geçmesi için TV izlemiyorum. Sabah bu tipler akşam aptal salak yarışmalar..

Bir de benim anlamadığım 0-6 yaş grubuna bile itici ve gerzek gelmesi gereken bu programların halkımız tarafından kapış kapış izlenmesi.

Buzcevheri dedi ki...

Benim gibi yap.














İzleme.

Kriptograf dedi ki...

çilekli:zaten anlamak için veya takip etmek için izlemek değil benimkisi hani bir ortamda olurda lafı geçer bende o arada laf sokarım izleyenlere falan diye bakıyorum açıkçası. Bütün birikimimi bir gün kusucam ama bakalım ne zamn :)

buzcevheri: araya video koydun sandım hocam sonra dedim html kabul etmiyordu yorumlar :)
senin fucktv super ya orada program yapmayı dusunuyorum ben var mı boş yayın kuşağın :)