18 Eylül 2008

Temasal Atraksiyonlar

Üstteki portakalları oraya koyarak gözünüze daha şirin gözükmekti amacım farkettim ki şirin değil garip oluyorum. Ama tasarımla uğraşmaya üşendiğimden dolayı bu işlere pek zaman ayırmıyorum. Yan menüdeki ankette hala "barometreyi tuttum" diye bir şık var oysa sitede barometre kalkalı 1 hafta oldu ama malumunuz oy verilen anketler değiştirilemiyor. Aslında değiştiririm de bu kadar mühim bir anketin sonucu "bağımsız araştırma ve anket enstitüsü" tarafından takip ediliyor o yüzden müdahale edemiyorum.

Arkadaşımın biri tuttu dedi sana joomladan site yapalım dedim pekala yapalım demez olaydım 3.5 aydır joomla kurulumunu yapıp bir kaç moddan başka bir şey ekleyemedik.
O da benden anlıyacağınız, aslında fikirlerin sonu yok ondada ama işte yaratıcı adam üşengeç adamdır.
Bakın fikirleri inatla açıklamıyorum hani kendi halinde bir blog olsaydım ve okuyucu kitlem yüzmilyonları bulmasaydı açıklardım o fikirlerimi "lan kim nerden bulupta çalacak şimdi" derdim. Ama öyle değil :)

Fobilerle ilgili olan menü garip bir şekilde tıklama rekorları kırıyor yazılarım o kadar çok tıklanmadı şaşmaktayım.
Jelibon resmini sadece ben sevdim sanırım hiç tıklanmamış resme, yıkıldım diyebilirim.

Şokomigolar iğrençler kaşıkla yediğim halde hiç tat almıyorum. Bundan sonra nestle alacağım. Ayrıca fıntık ezmesi kakaolusundan bin kat daha güzel anasını satayım katmayın kakao şunun içine.
Gerçi aralarında bütçemin yetemeyeceği kadar fark var ama olsun ya kaldırın kakao aromalı fındık ezmelerini piyasadan.

Bugün hafifte yazdığım yazı yüzünden üyenin biri ile güzel tartıştık :) fakat anlatamadım ne yaptıysam kendisine. Zaten sorunumda bu galiba doğru kelimeyi bulamıyorum ama hissediyorum yani doğruyu düşünüp yanlışı yazıyorum.

Muzonun performansı bu akşam süper karnım ağrıdı gülmekten...

Bugün periyodik fink atımımı gerçekleştiriken seinfeld ile alakalı bir yazı buldum çokta beğendim tavsiye edeyim de siz de beğenin dedim sonra.
Aha burda.

Notun dibi:höh be bulmak için 15 dk uğraştım google'a ne arama kelimeleri girdim tahmin edemezsiniz. Şimdi anlıyorum google'a "gogıl bana kız bul lan" yazan arkadaşların nasıl bir ruh hali içinde olduklarını. Benim gibi aradıklarını bulamadıkları için saçma sapan algoritmalarla google'a saldırıyorlar. Hepinizde özür diliyorum sayın adını bilmediğim abazalar...

Ne güzel yüzüyor çok pis canım çekti ama yüzme bilmiyorum
Yine semra hanımı utandırmayacak bir yazıyla karşınızdaydım. Daldan dala daldan dala...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

yeah! its much better,

Adsız dedi ki...

im your favorite reader here!

Adsız dedi ki...

im here because of few cents for you. just dropping by.

Kriptograf dedi ki...

wtf?

Kriptograf dedi ki...

nedir bu gavurların bloga merakı anlamış değilim reklam yapacakları kitle ben değilim oysaki...