30 Temmuz 2008

İki Yiğit Çıktı Meydanee İkiside birbirinden Merdanee


Direk konuya dalmak istiyorum saat geç malum.

İsmi olmayan şeye nasıl hitap edilir sorarım sizlere? Adını bilmediğimiz şey diye hitap etmek zor olsa gerek? Devamlı bunu yapıyoruz aslında. Bir örnek vermek gerekirse UFO=tanımlanamayan uçan nesne---bu ne lan böyle isim mi olur. Bir diyalog içinde bunun kısaltması olmasa veya adam kısaltmalara karşı bir kişiliği olsun.
Geçen tanımlanamaya uçan nesne gördüm nah bu kadardı? Çevres adama uzuuuun uzuuuun bakar. Artık bakmaz tamam çünkü adam tanımlanamayan uçan nesne demez o gördüğü şeye ufo gördüm der. Etrafındakilerde daha kısa bakarlar. Amca artık kendince tanımlamıştır o tanımlanamayan uçan nesneyi o nesne artık tanımlanmış tanımlanamayan uçan nesnedir.
Yok anasının gözüdür o nesne.

Birde uso çıkmış az evvel duydum.Açıklayıcı bir kaynak var ama kıskanıyorm vermiyorum oranın linkini. Yok kaynak maynak zaten adamlar kendi fikirlerini empoze etme taraftarı bir kaç garip insan. Tamam kaynakları sağlam ama farklı amaçlar için kullanıyorlar bunları. Merak edenler .be uzantılı sitelerden bulabilirler onları. Hala vermedim bakın adreslerini :)

Uso ne mi uçamayan tanımlanamayan nesnenin yandan yemişi kendisi. Denize,çaya,dereye dalabiliyor yakıt(bilim kurgu yazarlarına göre su) ikmali için dereye metal boru uzatıyorlar. Kaçak mazot hesabı çalıyor resmen dere suyunu. Bunu gören halk Çankaya'ya yürür,dövizler pankartlar türk liraları havalarda uçuşmaktadır eee şey tamam.....

İşte bir yanda uso bir yanda ufo ikiside birbirinden merdane olgular döndür döndür bir b.ka yaradıkları yok hep aynı terane. Umarım çocuğunun adını "adı yok" koyan biri ile karşılaşırımda sorarım bu nasıl bir zihniyettir de böyle saçma bir şey yaptınız. Nesiniz siz maya mı?

Mayalar açıklama yapmış 2012 de hepimiz tezee avuçnan yiycekmişiz. Hadi hayırlısı, kendilerine inanıyor güveniyor ve gökyüzüne bakış açılarına zeval gelmemesini tanrılarından niyaz ediyorum mübarek kandil gecesinde. Hi-mayalar ne bildirmiş onuda belirteyim bu adamlar yıllardır baktıkları gökyüzünden şunu okumuşlar"2012 de buzullar eriyecek çağ değişecek,kısacası red-alert" ama hi-mayalar durmamışlar show must go on demişler de işe yaramamış...
Sonra Haydar Dümen gelmiş...

Yok yok korkmayın bitirdim :) devamı gelse harbiden allah'lık olurdu yani...
Ne çok 3 nokta kullandım üçnokta

Rekora 5 kala 60 yazı olmuş çüğş diyorum gendime...

5 yorum:

bahtsız bedevi dedi ki...

Tezee avuçnan yiyceksek bi mahsuru yok, kendi mokumuzu yemeyelim de.

Unknown dedi ki...

organikse problem yok diyorsun :)

bahtsız bedevi dedi ki...

Mok var, mok var. Mok bile göreceli. Tezek ottan ibaret, yenmesi insan mokuna göre tercih sebebidir elbette.

:)

Adsız dedi ki...

nerden nerelere zıplıyosun ya.. benden betersin ..

nananan nay nayyy ....betererr ol beterrr...

bgn pek şakrakım da.. kusura bakma..

Kriptograf dedi ki...

vini dı pu da ki tigır gibi hissediyorum kendimi bu havalarda.