9 Ocak 2012

Fonksiyonel Analiz ve Kısmi Türevli Diferansiyel Denklemler

Sevgili blok epeydir görüşmüyoruz. Seninle artık bir şey paylaşmak istemediğimdenmidir yoksa paylaşacak o kadar çok şey olmadığındanmıdır bilmiyorum artık hiç "aa bunu bloga yazayım" demiyorum.
4. sınıfta çuvallamak bu olsa gerek toplasan 4 tane dersim var ben 2 tanesinden kalabilirim. Kafamın dağınık olması "madden ve manen her hangi bir sorun olmamasına rağmen" çalıştığım derse kendimi verememem ve sonuç olarak barajı geçmekte sorun yaşayan final kağıtları. Gel gelelim aynı final döneminde gayet güzel geçende 2 sınavım oldu.
Ha bu arada kendimi 3 e 4 e böldüm bunun etkisi olmuştur kesinlikle. Bir yandan özel ders verirken bir yandan dershane derslerine gidiyordum. Bir yandan tez yazarken diğer yandan ingilizce kursuna gidiyordum. Gayet güzel geçen vizelerin sonucu bu kalma ihtimali olan finaller olmamalıydı. Yüksek ihtimalle kaldım düşük ihtimalle geçecek gibiyim. Kötüye alışmalıyım ki iyi gelince normalden fazla sevineyim mantığını benimsedim.

Son durumda yaz okuluna kalarak okulu bitirmek zorunda kalıyorum zaten formasyon yüzünden 1 dersim yaz okulundaydı bu 2 derste kalırsa tam olarak yaz okulunuda doldurmuş oluyorum. Sonuç olarak fonksiyonel analiz ve kısmi diferansiyel denklemler umarım benim 2. kez almadığım derslerden olursunuz diyerek sözlerime son noktayı koyuyorum. Zira ingilizce çalışmam zibilyon tane test çözmem gerekiyor.

Beni özleyin anacım...

1 yorum:

BÜYÜK SIR dedi ki...

SENİ ÖZLÜYORUM ANACIM:)