25 Temmuz 2011

Hay attan kareler!

Sevgili blok.
Üniversitede okumaya baslayalı 3 sene oldu. Şuan alttan 1 dersim ve 2.89 ortalamam var. Amacım akademik bir kariyer yapmak. Özellikle Cebir konusunda uzmanlasmak ve kriptografi anabilim dalında ilerlemek istiyorum. İlk yapmam gereken ales ve üds sınavlarından 80ve 60 üzerinde puanlar almak. Son ales sınavından 79 aldım :) Üds (üniversitelerarası kurul dil sınavı) ise hiç girmedim. Bu gündan sonra kalan günler içinde ve ramazan boyunca ingilizce çalışma planlarım var. Çalışıp bu 4. sınıf bitmeden sınavlarla aramı düzeltmem gerekiyor. Bir yandanda bunlara hazırlanırken deneyim olması bakımından dershanelerde etüterliğe başlamam lazım. Özel ders öğrencisi bulmam ve maddi gelirimi az da olsa dengelemem lazım.

İnsan okulda son senesine girince düşünüyor bitirince ne oluyor. Etrafımda kimi insanlar matematikte para çok kimi ise bizim oglan mezun oldu evde oturuyor diyor. Ne olacağını neyi amaçladığını bilsende ister istemez insan diyor ki la bende ya evde oturanlardan olursam ya da evde o adamlar evde oturduklarına göre demekki zor yani iş bulmak vs. Garip aslında ben durup dururken iş bulurken Kütahya'da evde oturmak imkansız gibi gözüküyor.

Sonuç olarak amaç;
Not ortalamasını 3.15in üzerine çıkarmak,
Ales ve üds sınavlarından 90 ve 65-70 almak,
Dumlupınar üniversitesi-Osmangazi üniversitesi-Adnan Menderes Üniversitesi-Pamukkale üniversitesi-Ankara üniversitesi-Ege üniversitesi-Dokuz eylül üniversitesi gibi üniversitelerin arştırma görevlisi alımlarına başvurmak ve herhangi birinden kriptografi (özellikle ankara) alanında yüksek lisansa başlamak olacaktır.

Sevgiyle kal sevgili blok...

Hiç yorum yok: