4 Aralık 2008

Dünaydın Babacım Veranda'yı Bugün Temizlemesek Olmaz Mı?

Tanıtıcı reklam ne lan? tanıtmadan reklam mı yapılır.

arka fon ne oğlum. fonun arkası mı olur allah aşkına.

yenidoğan ünitesi ne güzel bir ünite acaba kaçıncı sınıfta gösterecekler.

vtr miz var. olum vtr o videoyu yapıma hazırlayan makina lan sen makinayı mı göstereceksin millete. Ah seda sayan ah yaktın tüm 70 milyonun başını allahtan nüfus 80 olduda 10 milyonu vtr demiyor artık.

kral tv de nostalji bölümü var "arnavut kaldırımlar/demet sağıroğlu" çıktı çok sevindim ardından soner arıca çıktı doktor mu ne öyle bir şey dedi :) aman allahım gün ne güzel başladı böyle.

En uzun süre ağlama rekoru dün akşam 24:30 Kütahya-İzmir "kütahyalılar" otobüs firmasında kırıldı. 5 saat 32 dk ile geçen yılın 5 saat 20 dk lık rekorunu egale eden küçük kız ablamı istiyorum diye de bir metin tutturmuş gidiyordu. Yaşasın 2 gündür uykusuzum.

Küçük çocuklardan nefret ediyorum kızdığımı anlamıyorlar mı lan bunlar ağlatıyorum hala sanki yapmasını istermişim gibi üstüme geliyor dövsem 7 de 7 kusurluyum blder hukuk buna bir çözüm bulsun çok kışkırtılıyorum...

Cam kenarı bayan yanı tekerlek üstü olmayan bir koltuk bulmak gerçekten çok zor. Her ulaşım yolu aracında bu en zor olasılık. Vapurda bile kamyon tekerleği oturduğum koltuğun altında duruyor. Veya uçakta cam kenarında yer bulamıyorum. Anladım ki her şey bunu başardığım gün son bulacak.

Lafı evirip çevirip uzunca ve kurallı bir cümle kurduktan sonunda hiç bir şey dememişim gibi yüzüme bakan insanlara serdar ortaç'ın dediği gibi hayat beni yoruyosun demek istiyorum ama bakmayın finansal destek bulamadım.

Hoca verir "telkini" kendi yutar salkımı. ne lan bu şimdi böyle ata sözü mü olur yanlış olum bu bu atada uyaklara saygı yokmuş ben size diyim. telkin değil o talkın :)

Sokaklarda bağırta bağırta mobilette süren ergenler sizlere diyorum bence gidin belediyeden katkı payı alın zira sizin eksoz dumanınız böcek ilacı etkisi yaratıyor mahallelerde.

Telefonunun hoparlörlerini hangi akla hizmet son ses açarak cebine katıyorsun geri zekalı arkadaşım çaldığım müziği biz neden dinliyoruz lan senin baskasını bilmem ama benim gözümde tam bir mantar görünümündesin. Ağaç dibi falan bul da çöm.

Aha lan bendede böyle oluyor dedirtirsen okuyucuya senden iyisi yok bu alemde ben bunu öğrendim. Ya çok marjinal olacaksın benim annem konsolos babam şöför veya ben somali'de büyüdüm sonra çalıştım öss yi girdim odtu güzel sanatlar fakültesi çatal bıçak tasarımını kazandım demelisin yoksa vasata bile ulaşamıyorsun.

Mesenelediklerimizdende olduk iyi mi?

her kez(seferinde) söylemek zorunda kalıyorum herkes kelimesi "herkes" diye yazılır sen tutup kocaman tabelana bilgisayar çıktısı ile "herkezin cebine göre indirim" dersen girer içeri seni deli edene kadar fiyat sorarım.

İma ne kadar gaddar bir anlatım ya. Çok zor lan ben yapamıyorum şahsen kendi imamı sadece ben anlıyorum. Zaten herkes kendi imasını anlasa başbakan redtube a girmenin yolunu söylemezdi :) yotube giren redtube a da girer sayın durmak yok yola devam. :)

Tekerlekli valiz alacağım ama çok pahalılar. Ona vereceğim parayı gider mola istasyonlarında yerim keyfim yerine gelir bavula o kadar para vereceksek ölelim lan :)

Adliyelerde x-ray cihazından geçtiğimde bir şeyi farkettim kemerimin tokası çelik değilmiş. Oysa satıcısı has çelik toka geel gel demişti aslında ilgimi çeken tokası değil rengiydi ama olsun ürünün özellikleri yanlış ibraz edilmişti o an dünyam başıma yıkıldı ve ebru gündeş duramadı söyledi "allah özelini güzelini yazsın anlıma, seni bulduğumda mutluluktan gel de ağlama" ben de duygulandım ama ağlayamadan kirpiklerimden en uzun olanı gözüme kaçtı ve dayanılmaz bir acı çektim.

Anladım ki her şey özlenebilirmiş. Kafamı rölantisi düşük araba camına koyup tartartaratarat diye kafamın cama vurmasını özlemişim. Artık otobüsler titremiyor be...

Uğur dündar, can dündar, uğurcan bugündar olsa ya.

satranç tahtasında satranç taşlarıyla dama oynamak hangi ahlak kuralına uyar lan günah bi kere ya eziyet ediyorsunuz vezir-i azam'a. Fil zaten hantal bence fazla yüklenmeyin ona o dama olmak için karşı tarafa varamaz.

Kendi kendinize pişti oynayın kazandığınıza hiç sevinemiyorsunuz. Anladım ki piştide yenilenin üzülmesinin şiddeti kazananın sevinmesinin şiddetinden daha fazla. Kısacası altta kaldım diye üzülme,üste çıktım diye sevinme diyerek bitiriyorum sözlerimi.

Exel'de ki ızgaraları ayarlayın diye bağırırsan benim aklıma direk yemek gelir. Açız abi aç.

Adisl çok adi bir hizmet bence. Sokarım fiberoptiğinede, kablosunada. Naptım lan niye bu internet böyle bi 5 dk durmuyor devamlı düşüyor. Müşteri memnuniyeti için görüşmemi kayıt altına alan teknik servisin topunun kirpiği gözüne kaçsın emi.

5 yorum:

bahtsız bedevi dedi ki...

Tanıtıcı reklam mevzuna ben de uyuz oluyorum.

Arka fon yüzünden çok kişiyle tartıştım, ısrarla öyle bir şey olduğunu savunmaya devam ediyorlar. Hatta İran asıllı bir arkadaşım var, Türkçe' yi benden iyi biliyormuş gibi iddialı. Üniversitede hocalardan duymuş olması bu iddiasına kendisinin de dogmatik olarak inanmasına neden olmuş kanımca..

Ben de geçende otobüste bir oğlan çocuğunun annesiyle babasını tokatladığını, akabinde 45 dk boyunca çığlık atarak zırladığını gördüm, duydum. Katil olmanın çok da uç bir mesele olmadığını düşünüyorum.

O "telkin" değil, "talkın" diyecektim ki..

Tekerlekli valizler İstanbul' da ucuza var neye yarar :)

Benim kafam İstanbul' daki eski model İETT lerde hala vuruyo cama. Uyanıp gülüyorum kendime o zaman :)

Dibin notu; bu uzun yorumu yazana kadar bloguma yazsaydım keşke :))

beenmaya dedi ki...

her gününüzün bayram tadında sağlıklı, keyifli, mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle iyi bayramlar sevgiler selamlar...

Buzcevheri dedi ki...

Şu b.k sarısı yazılardan kurtulduğunda ve güzel bir tema seçtiğinde seni kimse tutamaz paşam. Gri hücrelerine maşallah diyorum.

Adsız dedi ki...

bahtsız bedevya: toplumun sosyal yaralarına sadece ben tanık olmuyormusum bunu bir kez daha anladım

beenmaya:sizinde hayırlı bayramlar efendim

buzcevheri: hocam anladım ki ben bu işi yapamayacagım bu işi yapan bir arkadaş veya ahbap buldugum zaman onun etinden ve sütünden yararlanacagım, tavsiyeleriniz hep aklımda. Ben işimle gündeme gelmek istiyorum :)


mMnisa'nin şirin ilçesi Salihli'den bir internet kafeden baglanan kriptograf :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.