13 Aralık 2008

Bi Şarap Experi Bir de Matematikçi ile Tabu Oynanmaz Olum

Selam blog seninle upuzuun bir süredir haşırneşir olmuyorduk. Bi baktım 9 gün olmuş. Aslında hep aklımdaydın ama işte hayat meşgalesi yazamadım sana. Biliyorsun Kütahya soğuk ve havası pis bir şehir ama sakin. İzmir'in denizini saymazsak kalabalığından kaçmak için güzel bir yer. Gerçi benim için kalabalık farketmez zaten bu gece barda gönlüm hovarda bir insan olmadığım için.

Ya işte lise arkadaşlarıyla buluştuk bugün garip oldum ya eskisi gibi rahat değildim ilk başta ama 2 dk sürmedi bir tanesinin gülümsemesiyle gevşedim hemen. Ne güzel şey lan bu arkadaşlık. Arkadaşlarda boş durmamışlar yurdun 4 bir yanına dağılmışlar.
Gata'da hemşirelik, boğaziçinde siyasi bilimler, uşak edebiyat, dokuz eylül mütercim tercümanlık, mersin psikoloji, çanakkale okul öncesi öğretmenliği, hava astsubaylığı, polislik(erzurum) (özel harekât) özellikle belirtiyorum çünkü o bir manyak :)

hepsini duyunca gerçekten çok mutlu oldum. Şimdi bunlar lise arkadaşlarım eşitağırlığıda var sayısalıda tabi o yüzden böyle karışık.

Herkes yurtlarını okullarını kampüslerini falan anlattı karnıma ağrılar girdi gülmekten bende anlattım ağlattım hepsini güldüre güldüre :) Kütahya'nın vazosu artık bizim içinde bir referans noktası oldu. Saatlerce geyik döndürdük bu vazo üzerine. Tabi ki alkolde vardı ama dozundaydı :) Şarapçılık okulunda okuyan bir arkadaşımızın experliğinde şarap içtik gerçekten çok nadir içmeme rağmen bu seferkinin tadı muhteşemdi. Doğal bir yetenek bu experlik.

Bu bugün ve dün yaptığım şeylerdi. Şuan İzmir'deyim yarın Kütahya'ya uçuyorum :) 1 ay vizeler finaller derken kopacam sosyal yaşamdan 15 tatilde çok fena şeyler olabilir "candies +18" gibi bir blog olmayacaksın ama inan bana. Blog sana isim buldum artık senin adın "kevaşe" Kroşe gibi güzel dimi?
Bende çok beğendim. Layığıyla taşırsın sen bunu bence :)

Midem fena blog güzel şarap içmenin zararları olsa gerek bunlar :)
Lan blog tabuda rekor kırdım 1.5 dakikada 16 kelime anlatarak tarihe geçtim.2 kişiydiler ve hepsinide bildiler. Bense 1.5 dakikada tek başıma 11 kelime bilerek geçen seneki 10 kelime rekorunu egale ettim. Çok iddialıyım ama "Tomb Raider'ı anlatırken Brad pit'in karısını al zeyna yap sonra sür düşmanların önüne" demem bütün kafeteryaya kahkaha attırdı. Bende biraz utandım açıkçası :)

Agatha christie bir kadındır yahu "bi adam var hani polisiye roman yazarı ama ünlü bayağı yani" dememek lazım ayıptır.

3 yorum:

bahtsız bedevi dedi ki...

"Brad in karısını al zeyna yap" haa :))) Ben de koptum burda naçizane :))

Kriptograf dedi ki...

bahtsızım bedevyam: ya tabular arasında bilgisayar oyunu var kadın kahraman var, var oğlu var yani :) başka şekilde anlatılmazdı...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.