10 Eylül 2008

Mimlendim Efendim

Beğendiğimiz video klipleri arşivleme çalışması içine giren bir grup insan tarafından mimlendim :)

Tarz ve sıranın ne önemi var olum beğeniyorsan paylaş temalı bu arşiv çalışmasına katkımın olacak olması beni çok bahtiyar etti.
Buzcevheri'nden gelen ipin ucunu tutuyor ve gerekli düğümleri aşağıdaki gibi atıyorum efendim.

İşte benim muazzam seyirliklerim
Genelde soft bir albüm olacak, İspanyol müziğine olan ilgim ve Fransız sevdamın yer yer etkilerini göreceksiniz :)

Yasmin Levy-LA ALEGRİA Seyret

Enrico Macias-OH GUİTARE GUİTARE Seyret

Manu Chao-Clandestino Seyret


Vanilla İce-İCE İCE BABY Seyret (kendime ve sizlere inanamıyorum) Bir maytap gibiydi vanilla ice önce parladı sonra kara bir duman ve pis bir koku haha :)

Sezen Aksu-İZMİR'İN KIZLARI Seyret
Tam bir video klip değil ama zaten şarkının klibi yok.Bunu seçmemim nedeni ne slaytı hazırlayanı reklam yapmak ne de o tür gariplikler. Güzel buldum sözlere oturtulmuş resimler biraz abartılı olsada zira pek hoşlanmam böyle vıcık vıcık hazırlanmış canımlı cicimli slaytlara ama bu daha sade gibi geldi gözüme hem gelmese bile sezen yetiyor bana umarım sizede yeter... iyi seyirler Sonundan bende iğrendim kabul :) tamam bunu arşive almayalım ama şarkıyı dinleyelim :)

Opus-Life is Life Seyret Aşk olsun bilmiyor musunuz. Nan naa na na naa :) bi izleyin bakalım :)

Rihanna-DON'T STOP THE MUSİC Seyret Ufacık tefecik içi dolu turşucuk. Garip bir hatun umbrellanın altında daha büyük gözüküyordu ama burada tam kılabır kızı olduğunu göstermiş bende gösterişini beğendim diyebilirim. Klipte konu mu arıyorsunuz yok konusu Serdar Ortaç'tan hallice Bengü'den daha light bir klip diyebilirim.

Yukarıdakileri izleyenlerin akıllarında şu sorular var eminim.
Kripto sen ne tarz müzik dinliyorsun Enrico Macias ve Rihanna aynı listede nasıl yer alabilir?
Alır sayın okur :) benim için gerçekten müzik önemli içinde bulunduğum ruh hali o kadar değişken olur orhan gencebay (sevemedim kara gözlüm) den sonra rober hatemodan oh oh dinleyebilirim. (belki sıradaki parçanın o oluşundan belkide bırak çalsın deyişimden ya da en iyisi itiraf edeyim üşengeçliğimden)
Ya bende biliyorum sanatçı isimlerine göre bir klasör yapıp şarkıları ayırmayı ama bir yere kadar bir zaman sonra ismini bilmediğim o kadar fazla parça inmiş oluyor ki bilgisayarıma. Nostalji ve birazda güney amerika tarzı müzikler dinlediğim için genelde isimleri yazmıyor şarkıların bunlar gibi bir çok parça var ismini bilmeden ama nakaratından anladığım kadarıyla kendime göre bir isim koyduğum.

Parçaların sıralamasında hiç bir anlam aramayın yoksa en alta küçücük kızı neden koyayım mazallah 2 tane grup şarkısı var birde Enrico binecek kız altta kalanın canı çıksın oynamışa döner.

Her neyse efendim mimimin hakkını layıkıyla verebildiysem ne mutlu bana bende bunu buradan Gregor Samsa zira kendisi şu dönemlerde akıllardaki gregor samsa yı tanıtmakla meşgul tamda üstüne basmış olurum sanırım :)
Diğeri ise sayın Bahtsız Bedevi
Diğeri ise sayın Artificial

Gerçekten bu 3 şahsın beğendiği videoları merak ediyorum.

Bir mimin daha sonuna geldim sanırım oysa ne güzeldi yazmak.

Sözün Özü:
Hala higgs oluşmadı sanırım veya hala küçük karadelikler bizleri yutmadı. Belkide ilerleyen günlerde sonumuz gelir hadi bakalım inşallah...
Bu ay bilimteknik alamadım hala bu koca k.çımı kaldırıp gidemedim bir tansaşa,evin önündeki bakkalda zaten her ay 5 tane bulunuyor 4 ünü alıyorlar 5. bana kalıyordu ama paspal,hemzemin,hem kel hem fodul kişilikler 5. bilimtekniğide almışlar. Soruyorum bakkala kim aldı diye "hatırlamıyorum ben kimin aldığını mı düşünüp durcem burda" diyor. Bende g.t büyütme seansının tam ortasında olduğum için gitmiyorum kahrolası tansaşa şu kahrolası dergiyi almaya. Rihanna'dan oldu hani zenci ya... :)
Sözlerimi çok değerli bir Rus'un söylediği şu sözlerle bitirmek istiyorum zira yazının anlam ve önemine de vurgu yapmış olurum.
Çirkin kadın yoktur az vodka vardır...

Bir daha mimlerde görüşünceeeee de hoş çakalım...

6 yorum:

Buzcevheri dedi ki...

Ama olmaz ki sen konser görüntüsü de koymuşsun.. =)

Rihanna denen dişiyi ilk kez gördüm. Göz rengi kendisine ait ve de melez ise afet-i devran neriman tadındaymış.

Bu mimi arti'ye de yollayacaktım ama yazmaz diye düşündüğümden dürtmedim.

Kriptograf dedi ki...

ben dürttüm yazmazsa yazdırırız :)

rihanna'nın göz renginden emin değilim ama melez olduğuna kalıbımı basabilirim :)

Daha çok küçük şöyle ki Bengü'den küçük :)

gregor samsa dedi ki...

ilk fırsatta bakacağım serkan

Kriptograf dedi ki...

beklemedeyim gregor...

bahtsız bedevi dedi ki...

Portakalım şu sıra çok yoğunum, mimine blogda cevap vermem uzun sürebilir. Ama buradan isim vereyim sen bak :) "Leonard Cohen - Dance me to the end of love" Çok seviyorum bu şarkıyı çok.. Video da eski ve ve sevdiğim bi video. Özellikle başlangıcı.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve garanti ederiz, bizimle% 100 güvenli bir işlem yapın, her şey kanunen bağış yapan böbrek bağışçılarına göre yapılır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.