1 Eylül 2008

1 Eylül 2çiftsıfırsekiz

Garip bir tarih değil mi bu gümlük. Kışa girdik havalar soğudu gibi geliyor hemen bana. Oysa rus turistler hala bodrumdan çapa kaldırmadılar. Malak gibi yatıyorlar şezlonglarda.

Bende büyüyünce burc el arab a gidip malak gibi yatmayı planlıyorum gümlük ve bu planlarımı ilk seninle paylaşıyorum haberin olsun.

7 yıldızlı otel mi olurmuş lan. 5 yıldızı olan otel hani en lüksüydü. Hani kendimi cennete gibi hissedecektim. yıldızına sokturtma şimdi. Cennet yukarıdaysa yıldız orada boldur. E bende yıldızı 5 olana değil 7 olana gittiğim zaman kendimi cennette gibi hissederim mantık olarak. Düz mantık gibisi yok anasını satayım...

1 Eylül'ü dünya klavye günü ilan ediyrum. Bu gün tüm dünyada coşkuyla kutlansın.
Edirne'den Pekin'e Sivastan Şikago'ya Moskova'dan Sidney'e üzerinde klavye resimleri olan bayraklar asılsın. Bugün çocuklara bedava klavye dağıtılsın. Klavyeyi yararlı kullanmanın yollarını anlatan geberilyar tane panel düzenlensin hepsindede ben konuşayım. Eğer klavye kullanmayı öğrendikten sonra kör olduysanız bir problem yok zira bakmadan yazılabiliniyor bu meretle. Hatta mouse bana biraz itici geldiği için yaklaşık 3 haftadır çok nadir kullanıyorum.

Çok zımbırıktan bir gün bugün ama kutlayın kesin önemli bir gündür bugün...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

enso diye bi program var klavyeyle shortcutlar yapıyosun mouse kullanımını azaltıyosun.. mesela calculatoru açcan diyelim
ctrl +c diyon gibi.. çok basit ve efektif bi prog.

bahtsız bedevi dedi ki...

kutladım gitti. seni mi kırıcam.

Kriptograf dedi ki...

imageshack in de bir kısayol programı var mesela ctrl+(ayarlayacağın bir tuş) ile 3 4 saniyede (dosyanın boyutuna göre) resimi upload edip linki copyalayabiliyorsun.
veya bir şey daha vardı bak unuttum... :)

Kriptograf dedi ki...

neden copyalayabilirsin yazdım bilmiyorum,ama o diğer şey hala aklıma gelmedi...