11 Ağustos 2008

Benim Adımı Çıkartın!


La dün çok acayip bir şey öğrendim gümlük. Güm diye gündeme oturan şeyleri yazdığım için sana gümlük adını verdim. Kaşıklık,ayakkabılık gibi sonuna lık lik lük getirince bir b.ka yaradığı sanılan şeylerden olduğunu düşünüyorum senin.

Her neyse işte güm diye bir haber. Kral tv her yayınladığı klip için sanatçısından para alıyormuş.Dünyam yıkıldı sendeledim kendime gelemedim 15 dk dır. Ben oysa kral tv yi kar amacı gütmeyen öle halkı eylendiren bir zımbırtı bilirken(ki zımbırtı kısmında hala aynı düşünüyorum) o gitmiş klip başına sanatçıdan 100 euro almış. Dedim yuh. Mesela tarkan metamorfoz için 12 bin euro vermiş kral tv ye. Herkese aynı fiyat uygulamasını benimseyen kral tv çok anasının gözü olmuş kanımca gümlük.

Bende klip çekip göndereceğim günde 5 kezden 1 ay 150 kez yayınlasınlar hepside gündüz saatlerinde olacak hemde. Öyle gecenin 2 sinde yayınlanırsa karışmam yıkarım. Demet Akalın ile Gülben Ergen'nin arasına da girmeyecek ya ikisinden sonra ya da önce olacak.(o ikili hep ard arda yayınlanıyor)

Bu arada gümlük yaklaşık 5 saat kral tv seyrettim ve bir şeyin farkına vardım. Pop kliplerinde mutlaka su var. Bak ciddiyim genelliyorum hemde bir bardak ta olsa su geçiyor kliplerde. Çok sudan bir muhabbet olmaya mı başladı bu klip işi gümlük?


Doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gsm operatörüm üstünde 18 tane mum olan bir elektronik pasta gönderdi :) Üflüyorum üflüyorum sönmüyor. Oysa nargileyi hep ben yakardım ama...


Gürcistan'da ki savaşa ağzım açık bakıyorum gümlük. Rusya'nın askeri varlığı ve Gürcistan askeri varlığı birbirine denk değil ama hala ortada bir savaş var?

Risk oyunu vardı bir zamanlar oynardım hala da durur. Orada mesela saldıracağın ülkedeki asker sayısı senin asker sayından sayıca bir hayli az ise saldıramıyordun. Keşke dünya da risk gibi olsa gümlük.

Lan olimpiyatlardan fiyasko ile dönecekmişiz. 1 gümüş halterden aldık o kadar. Bu arada gümüş alan kıza 1500 cumhuriyet altını verilmiş ohaaaa :)
Güreşten alırız herhalde altın,ben bekliyorum açıkçası. Hani birde bisiklet takımı çıkarsak mesela veya ciritte adımızı duyursak. Hem bisiklet ülke çapında yaygınlaşır hemde ekzoz dumanız bir nebze olsun azalmış olur. Başbakana seslenesim var "sayın başbakanım alın bir bisiklet hazır tatildesiniz,çıkın şöyle bir halkın içinde bisikletle dolaşın hem halka örnek olun hemde sağlıklı yaşamak için gerekli olan bisikletli ulaşımın önünü açacağız falan deyin" bisiklet yollarını aragaz veren mobiletlet dolduruyor sayın başbakanım. Lütfen şu bisiklete binip o tatil yaptığınız villanın çevresinde bir tur atın.

Çoook uluslu bir yazı oldu bu gümlük. Kaldırabilir misin şüpheliyim.

Bu arada üzümün çöpü gerçekten yenecek gibi değilmiş çok acı. Bence ayırmakta haklısınzı üzümün çöplüsünü. Armudun sapının tadına daha bakmadım ama tutmak için çok işe yarıyor neden istemiyorsunuz anlamadım. Bu da ne çelişkili atasözüymüş.
Birinden bahsederken o kişi kapıdan aniden girdiği anda "iti an çomağı hazırla" mı yoksa "iyi insan lafının üstüne gelirmiş" mi demeliyim? Bunun gibi şeyleri sana sorarım ara ara gümlük...

Bitiremedim gitti anasını satayım :)
etiket yazarken aklıma geldi gürcü ve rus biliklerin savaşına sıcak havada soğuk savaş benzetmesini yapan bizzat benimdir. Her türlü hakkını sakladım.

8 yorum:

bahtsız bedevi dedi ki...

İyi ki doğdun leyn. Demek sen de aslansın. Virgilius da öyle. Vallaha piyasayı tekelimize almışız..

Kriptograf dedi ki...

sektörün büyük başları olma yolunda dişimizi tırnağımıza kattık ağustosta doğduk demeye mi çalışıyrsun yoksa bahtsız?
Ağustosta doğmayana bloggır demem ben.
Blogır olunmaz blogır doğulur. Hala 19 gününüz var :)

bahtsız bedevi dedi ki...

Narsistlikte de tur bindiriyoruz diğer arkadaşlara :) Bi grup mu kursak bloggerlar arasında ne? Sen, ben, Virgilius. Başka bi kaç tane daha var galiba. Bunlar bildiklerimiz :)

Kriptograf dedi ki...

örgütlenme taraftarıyım ben :) karargah istiyorum boğaz manzaralı. Özel toplantı odalarımız da olsun sarışınlar gitsin esmerler gelsin hostes olarak likör ve bakardi ikram etsinler tepsilerde.
aaah aah. Sen düşün ben buralardayım olursa katılırım seve seve... :)

bahtsız bedevi dedi ki...

Benim de aklıma yattı. Yalnız şu içki getiren hatunların yanısıra bayan üyelere de brad pitt, george clooney (isteğe bağlı olarak başka erkeklerden) muadili garsonlar da istiyorum :D

Bi blog kursak da ismi "narsist aslanlar" falan mı olsa. Ya da daha bi janjanlı bişiy olsun. Bize yakışsın :p Diğer burçlara krallığımızı ilan edelim bööle.

(Ya sizin yüzünüzden tevazu hissimi hepten kaybedicem bee:)

Kriptograf dedi ki...

çok bahtsızsınız ki bizi buldunuz bayan.

O zaman sadece sarışınlar gelsin esmerleri gönderelim onların yerine biret le culuni gelsin böylece çözüme kavuşturalım hostes mevzuunu.

Tevazu yoksunu aslanlar,narsist aslanlar,mütevazilikten anlamayan aslanlar ya da sadece aslanlar olabilir blogun ismi :)

bahtsız bedevi dedi ki...

Tamam, hükmetme özelliğimden gelen bir cüretle (Bkz. Aslan) seni görevlendiriyorum Serkan :) Organizasyonu sen yap, blogu sen kur.

Bu arada ben aynı zamanda bir Galatasaraylıyım. Aslanın hassı yaniii :p

Kriptograf dedi ki...

huop dur bakalım ben fenerliyim ama olsun mühim olan niyet :) futbol sahada oynanır diyerek uzatmama taraftarı olduğumu vurguluyorum :)


Çok başından savmaya hevesli biri gördüm sizi :)