27 Ağustos 2008

Al Sana Güm Gibi Bir Haber Gümlük

Ordan burdan bakınırken candies+18 diye bir bilog buldum. Gerçekten şaşkınlığım tavan yaptı. Hani yapı olarak hovarda bir insan değilim. Yani gel seninle biraz eğlenelim dese kızın biri peşine takılır gider aynı şekilde de geri dönerim. Yok yetenek galiba bende gümlük. Tanımadığım insanlarla muhabbet başlatamıyorum eğer aynı şeylerle ilgilenmiyorsak. Yani muhabbet etmek için muhabbet etmek bana çoook uzak bir durum. Gereksizse konuşmuyorum bile belkide blog bu yüzden 10 günde 20 yazı alıyor :) Buraya konuşuyorum.

Ha işte neden bu candies i söyledim. Çünkü onlar resmen bu bahsettiğim durumların insanlar. Tek gecelik ilişkiler için yapmadıkları yok. Sanırım 3 kişiler gerçi hayatları beni ilgilendirmez ama konuyu buradan açmak nasipmiş :)

Mesela bara gidiyorlar etrafta erkek kesiyorlar,sonra yatağa atıyoralar. Yani hem gösterip hem verenlerden. Fazla batılılaşmanın bir ürünü sanırım bu. Tamam tek gecelik ilişkinin şiddetle karşısında değilim ama bu kadarını da kaldıramam yani. Duygusal birşeyler olmalı kanımca. Gerçi genelleme yapıyormuş gibi konuşuyorum ama değil. Benim bu verdiğim örnek belkide çok nadir bir örnek. Yani nerden denk geldiysem :)

Otobüs muavini su içermisiniz dediğinde gözlerimi kapatarak kafamı sallarım yani ağzımı açıpta alayım teşekkürler falan demeye gerek duymuyorum. Yani gereksiz geliyor anlıyor işte gözlerimi kapatınca. Zira bunu hep yapıyorum yani hiç hatırlamıyorum ben muavine alayım dediğimi. Mesela Manisa'dan dönerken uyudum otobüste ben uyurken yanıma bir bayan oturmuş. Uyurken üstüne yatmışım hafif kafam koluna deyip duruyor bende koltuğa deyiyor diye geri iktiriyorum koltuğu. Tam koltuğun mandalını tutacaktım ki kadının eline deydim bir uyanışım vardı kadın zor tuttu kendini gülmemek için. Pardon özür dilerim dalmışım dedim. Önemli değil dedi ve anlayışla karşıladı. 1 saat sonra hala biz yoldayız. Kadının 2 yeğeni var yan koltukta oturuyor. Çok yaramaz ikizler, hiç durmuyorlar. Biraz ciddi görünüyordum sanırım o gün. Bayan döndü bana
-Birşey rica edebilirmiyim?
-Tabi buyrun
-Yeğenlerime bi kızarmısınız çok yaramazlar yolcuları rahatsız ediyorlar,yabancı biri sus dedimi dinlerler belki.
-Tabi,hangisine kızayım ikisine birden mı?
-hhhihh yok şu turuncu tişörtü olana bir sus deseniz yeter.
-Döndüm şşşşt sus bakayım dedim elimi hemşireler gibi ağzıma götürerek
çocuk arkasını döndü camdan dışarı bakmaya başladı.

kadın teşekkür etti.
ben birşey değil dedim.
15 dk geçti yeğeni kadının kucağına geldi ve suratıma bakıyor bende istemsiz bir şekilde bakıp bakıp gülüyorum. Çocuk olayı iyice azıttı telefonumun kulaklığını asılmaya başladı çekiyorum vermiyor yani biraz önceki ciddi görünüşümün kolpa olduğunu çocuk bile anlamıştı. Kızamamıştım bile :)

Her neyse ya bu gibi olaylar geliyor genelde başıma. Yani yabancı insanlardan korku değil bu ama tanışırsam ne kazanırım sorusuna verdiğim cevaplar. Ortada somut bir yarar yoksa bir şey demiyorum. Kimileri var bütün otobüsle konuşabliyorlar. Babamda bu yüzden şikayetçi benden. Olum konuş biraz insanlarla ilişkilerini arttır. Selam ver nasıl gidiyor de.
Tamam da tanımadığım adama bunları dememin ona ve bana ne yararı var.
O böyle düşünmüyor ama en azından konuş gitsin yani öyle.

Kimi zaman babam haklı çıkıyor kimi zaman ben. Bakalım ne olacak :) ama sana ısındım gümlük maşallah günde 1 milyon karakter döküyorum satırlarına...

Lise hazırlık döneminde bir proje yürütmüştüm hemde insan ilişkileri üzerine "communicative approach" iletişimsel yaklaşım. Alternatif iletişim yolları. Yani belkide aradığım şey budur. Konuşmadan iletişim???

Proje ne mi oldu. Öğretmen nişanlanıp tayin olunca bende dımdızlak kaldım kapattık projeyi. Oysa Londra hayallrimiz vardı gidip orada ingilizce sunum yapacaktık 3 4 arkadaş. Baya da bi gaza gelmiştik taa ki öğretmenimiz aşık olup telefonlarımıza çıkmayana kadar. :)

Arıyoruz kadın şimdi meşgulüm serkan sonra konuşalım diyor arkada bir erkek sesi"kim o hayatım?"

Çok şeker bir öğretmenimizdin sen Işıl hoca :) Hemde hemşehrimdi...

Ya bak oysa ben Candies +18 blogunun tanıtımını yapıp onlar üzerinden rant elde edecektim nerelere gittim. Semra hanımın daldan dala söylemine harfiyen uyan bir kişiliğe sahibim sanırım...

Kısacası:
Lan gümlük internet faturam 43,400 gelmiş ben 34 e ayarlamıştım kendimi gitti fuar gezintileri sırasında içeceğim kola paraları.
3.5 ytl ile fuar gezmeye gideceğim. 1 kola 2 ytl. Ohaaa be izfaş dışardan alayım içeri sokayım bari...
Çulsuzum,kahve içiyorum gözüme sinek kaçtı 15 dk dır tek gözüm kapalı yazmaktan onunla ilgilenemedim. Zaten bu gözümün arkasına kaçan şeylerin hiç geri çıktığını görmedim
hep oynata oynata bir yerlere gidiyorlar. Yemin ederim gözümün arkası kirpik,kaş ve sinek ölüleriyle doldu taştı. Bir ara temizlenmesi gerek.
Göz arkası filmi çektirebiliyormuyuz?

Yaaa dün telefonumu gsm operatörümün müşteri temsilciliğinde unuttum lan gümlük. Ara ara yok yolda mı düşürdüm diyorum geldiğim yollardan yürüye yürüye geri geldim müşteri temsilciğine. Sonra hiç aklıma gelmdi tabi orada unutacağım. Önüne kadar geldim müşteri temsilciğinin içeri girip sormadım.(yine iletişim sorunları yaşadım sanırım,ya sor gereklı gereksiz belki vardır yoksa bile orda olmadığından emin olursun. Burada babamın dediği doğru çıktı mesela,sormadım çünkü oradan çıkarken cebime kattığıma emindim)
Eve geldim telefonumu ev telefonundan aradım biri açtı

-alo
-alo iyi günler kiminle görüşüyorum(ben)(telefonumu çaldırdım ve arıyorum kiminle görüşüyorum diyorum normal mi?)
-ben gökhan,bu telefonun sahibini tanıyormusun kardeşim burada unutmuşta.
-Abi telefonun sahibi benim ya tamam geliyorum hemen almaya sağol 5 dk ya ordayım
-tamam ne zaman istersen alabilirsin telefonunu bizden.


orası neresi biliyor musun gümlük?
Evet müşteri temsilciliği. Adamlara sormuş olmak için bile sorsaydım eve geri gelmek zorunda kalmazdım.
Gittim telefonu aldım teşekkür ettim çıktım geldim.

Ha cebime kattığımı sandığım şey anahtarlıkmış...

Bir dünde böyle geçti gümlük...
Fuar anılarımı yazacağım acık bekle bakalım...

2 yorum:

bahtsız bedevi dedi ki...

Valla şu şekerleri ben de okudum ama inanasım gelmiyo pek.. Umarım düzmecedir yazdıkları.

Unknown dedi ki...

ben bu giib bloglara ard arda rastlamaya başladım bu günlerde tabi para parayı çeker hesabı bunların hepside birbirine link vermiş :)

Okudukça hayretsemlerim arttı ve oha nidalarıyla dolandım bütün gün.

Hani diyelim fantazi yapıyorlar ama bu kadar da fantazi olur mu yahu? :)