8 Temmuz 2008

Onlar ve Bunlar 1

Size diyorum,
Güneş gözlüğünü sadece toplu taşımada ve dekolteli kadınların dekoltelerine düşmek için takanlar.

Hamile kedilere öğüt veren artık pencereden atlama diyen teyze sanada sözüm var,

Köpeğinin b.kunu torbaya alan amca,düşünsene yukardan bir uzaylı seni izlese,dünyanın hakimiyetinin kimin elinde olduğunu düşünecek.İki yaşam formu biri sıçıyor diğeri onun kakasını taşıyor.?

Çaydanlığa bakıpta gaga atan muhabbet kuşu sanada var bir çift sözüm.Hadi uçuyorsun tamam çaydanlığı hedef aldın,ki anneme göre sen anlamıyorsun onun çaydanlık olduğundan ve yolun devam ettiğini sandıran bir görüntü veriyor.(Odanın bir duvarını tamamen ayna ile kaplatan ve bunun odanın daha büyük gözükmesine neden olduğunu düşünenler gibi)Peki kuş hadi uçtun,anlamadın da orada yolun bittiğini peki karşıdan gelen muhabbet kuşuna çarpmaktan neden kaçınmadın?


Kısa boylu kızlarımızın uzun boylu sevgilileri olursa apartmanın fotosel lambalarını yakamayan kızlar küsüp oğlanlardan ayrılırmış.Ufacık boyu var türlü türlü huyu var.Sizede bir kaç lafım olacak.


Üst komşu gürültü yaptığı için oklava ile tavana vurmaya çalışan amca boyun kısa olduğu için koltuğun tepesine çıktın tamam,hadi düşüp bileğini kırdın ama nerden aklına geldi evi yapan müteahhite bu kadar yüksek duvar mı olur diye kızmak.Senin bileğini tutman gerekiyordu oysa...

Oh beee...

Hiç yorum yok: