3 Temmuz 2008

Hava,Domates,Bağ,Tezek,At,Kuş,Tavuk...

Yaklaşık 15 yıldır ilk defa gazetelerde yer bulan köyün haber başlığı"evinde beslediği 2 koyun tam 7 yavru doğurdu"
işte koyunlar ve kuzuları :)


Bunların bolca bulunduğu bir yerde tatil yaptığınızı düşünün.Eminim iğrenenler olacaktır ama inanın ki ne tezek mide bulandırıyor ne de atın kokusu burnunuzun kemiğini zonklatıyor her şey birleşince üstüne horoz ötüşü ve kuş sesini de ekleyince dadından yenmiyor.
Havası deseniz zaten eşsiz,ağacın dalında yaşıyorsunuz sanki,ne geceler soğuk ne gündüzler kavurucu sıcak püfür püfür eseceği zamanı biliyor oradaki rüzgarlar.Kavak ağaçlarının sallanın dallarının sesiyle bile serinleyebiliorsunuz.
Sabah kahvaltıda daha gece doğmuş yumurtaya dün tereyağının ayranından yapılmış kesik yersiniz,yanında kahvaltı başlamadan saniyeler önce dalından koparılan domates,biber deseniz masanın yanındaki küçük bahçede yemek istiyorsanız aşağı eğilin elinizi uzatın.

Gerçekten çok güzel 6 gündü daha önce de dediğim gibi oraya sadece hava almaya bile gidilir.Sivilcelerim azaldı,yüzüm renklendi sanırım 2 kilo da aldım :)
Tek sorun tv bile olmayışı,var ama elektriğe pek güven olmadığından tv sadece 1 saat açık kalabiliyor elektrik voltajı biraz acayip ve bu acayipliğide sadece buzdolapları kaldırabiliyor diğer elektronik aletler kısa süreli çalıştırılmak zorundalar.
İnternet mi vdsl2 mi? Hmm muhtara sorayım geçen YIL(Telefon hizmetinin hala PTT tarafından verildiğini düşünüyorlar bunu açıklamama rağmen hala kendi bildikleri ile gideceklerine eminim.Tek bildikleri Telekom'un bir gavura satıldığı)telefoncular uğradıydı herhal bunun için uğramışlardır.

Herkese iyi yayınlar.
Gittiğim yer için bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.
Bakın bakalım neresiymiş burası...
İmkanınız varsa ağacı ve tezeği bol olan bir tatil yapın derim ben...

Hiç yorum yok: