13 Temmuz 2008

Günün Özü,Sözü,Götü ve Gözü

13 Temmuz 2090
Öz
Bu gün ölümsüzlüğü bulduğumuzun 15. yıl dönümü.Suyu içen baki kalıyor dünyanın her yerinden ışınlanarak gelen milyonlarca insan sudan bir yudum içmek için adeta birbirlerini öldürüyorlar.Eskiden hatırladığım kadarıyla hac ibadeti zamanı bu zamanlar ama mekke ve medine şu aralar terkedilmiş durumda ve ortalama sıcaklıkları 65F(Fahrenayt) Bütün dünya Amerika'nın yönetimi altına girdi Centigrade yok artık.
Japonya 11 şiddetinde bir depremle yerle bir oldu dün o felakette ölen insanlar için anma töreni yapıldı Prizioni'de.Prizioni Rus ve Alman devlet adamlarının birlikte inşa ettikleri bir şehir.Bermuda şeytan üçgeninin üstüne inşa edilmiş.Oksijeni fotosentez yapan metallerden sağlıyorlar.Ben mi ben şu ölümsüzlük suyunu bulan ekipte proje koordine müdürüyüm.İçtik bakalım ne b.k varsa baki olduk.

Söz:Vermeyince mabut,Neylesin mahmut.

Göz:

Göt:Yok öyle edepsiz şeyler insanlar artık sex yapmıyorlar kendi kendilerine hamile kadın robotlar üretildi.Yemek yemedikleri için götleride yok.Sıvı fazlalıklarını boyunlarının arkasındaki bir borudan alıyoruz.Günde 3 kez su çekiliyor bünyelerinden aksi taktirde fotosentez yapan metal aksamları fazla su aldıkları için şişerek patlıyorlar.

Gelecekten Bakan Adam...

Hiç yorum yok: