29 Temmuz 2008

Çapsız Çember ve Teğeti

Yeni bir saçmalık daha :)

Çapsız çember kişilik olarak,osmanlı delikanlısından bozma bir emodur. Teğeti ise tam tersine bana dokunmayan tospaya ben hiç dokunmam prensibini benimsemiş bir kişilik,şöyle örnekleyeyim kuşum Aydın'ı alın Bo Derek ile yatağa sokun,ortaya çıkan yaşam formu Teğet.

Çember gece gezmelerinden hoşlanır Türkü barlara üzerinde 15 kg metal parçası ile girmeye çalışır,kapıda öter üstündekileri yaklaşık 45 dk da çıkartır sonra girer. Öylede inat bir yosma kendisi. Cinsiyetinin bir önemi yok hikayemizde sex ve cinsellikten eser bulamayacaksınız. Duygusal bağlamda da bir şeyler yok. Yani erkek kadın farketmez aşk insanı affetmez diyorum. To saffır a lot diyede ekliyorum. Varsa farkına varan ne dediğimin kesin yığılmıştır :)

Her neyse bu ikisi bir ormana giderler.(ne ormanı demeyin,öyle götürdüm işte) Çember almıştır yan flütünü tıngırdatmaktadır. Teğet ise rakı balık planlamaktadır. Mangalları elektrikli olduğu için 6 km lik bir yolu akü taşıyarak gelmişlerdir. Akü taşımaktan g.tü çıkan çember haklı olarak elini suya sabuna dokundurmamaktadır. Deyim kullanımında zirve yapıyorum farkettiz mi bilmem.

Mangalın fişini aküye bağlayacak hale getiren teğet kabloyu bağlayacakken çarpılır ölür.aaaaaa
Yok lan tamam ölmedi çarpılır titrer ve ölür...aaaa
çarpılır titrer elini çeker o hışımla geriye atar kendini kafasını taşa çarpar beyni kanar ve ölür.
tamam çarpılır titrer..... kafasını taşa çarpmaz orada piknik minderi vardır,o yüzden yumuşak bir iniş yapar :)
Balıkları mangalda yapmaktan vazgeçen teğet bu kararını çembere bildirmek için yanına gider. Çember düşünür düşünür... tamam suşi yiyelim o zaman der. Teğet suşiyi yemesine yerdi fakat çemberin hiç niyeti yoktu o balıkların içine envai çeşit meze doldurmaya. İş yine teğetin başına kalmıştı. Teğet alır balıkları temizler baarnlarını yarar ve içlerine rakı doldurur. Döktüğü rakının hemen yok olduğunu gören teğet ufacık aklı ile balıkların etlerinin rakıyı çektiğini zanneder. Sonra bakar suşi yapacak yani balığın baarnına koyacak malzeme yok der ki ya,mangala geri mi dönsek. Döner. Gider aküyü çarpılmadan bağlar. Mangal ısınır balıkları atmadan önce Çember'in yanına gider ve çember suşiden vazgeçtim hem zaten çiğ balık mideyi bozabilir. Balıklarda dünden kalmaymış boş yere ölmeyelim der.
Çember'in ağzında yan flüt olduğu için tam cevap veremez ama kafasını henk benk yapar gibi sallar. Ya da her ne karın ağrısıysa.

Teğet mangalın başına döner iyice kızdığını anlamak için mangala tükürür. Tükürüğü daha mangala varmadan gaz fazına geçmiştir. O sırada Çember mangalın başına gelir,kolay gelsin der. Beraber yapacaklardır yemeği.
Teğet balıkları tepsiden alır bir iki havada sallar suyu aksın diye sonra mangala atar..................ve bum... Balıklar rakılı olduğu için ısınan mangalda rakı alev almıştır balıkların köz olması yetmezmiş gibi çok yüksek bir alev çıkar çember ve teğet ölür. Ölmeliler çünkü.(bu hikayenin 2. çaptırı yok) Teğetin havada salladığı sırada yere damlayan şeyler de su değil direk rakıdır. Böylece derslerini alan Çapsız Çember ve teğeti bir daha dünyaya geldiklerinde akülü mangalda rakılı balık yapmazlar. Reankarnasyona inanan ikili tamamen hayal ürünüdür. Bu yazıda var olup bundan sonra bir daha vücut bulamayacaklardır.

Seçilmiş saçmalıklar yazı dizisine dahil etmek istiyorum bu yazımı. :) Varsa öyle bir yazı dizim tabiki.
Bo derek demişken


Rakı yanmaz diyene de,bu rakı kaçak alkol miktari:eser miktarda %90 dır...

1 yorum:

Kriptograf dedi ki...

çok kötü olmuş lan :):):):)

Olsun alttaki post kurtarıyor durumu :)