5 Mart 2008

Ücretsiz İnternet!!!


Başlığı okuyup yok canım hadi be diyerek te olsa ufak bir umutla devamını okuduğunuzu biliyorum.Birazdan okuyacaklarınız beklentilerinizin altında olabilir ama önemli olan bir gelişmenin olması.Bu da bizi umutlandırıyor ileride inşallah...

TTnet in sözlerinden biri olan WiFi 31 Mayıs a kadar kafe,bar,restorant vb sosyal merkezlerde eğer çekiyorsa ve varsa!!! ücretsiz olacak.TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisi sayesinde, taşınabilir bilgisayarlar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonları ile kafeler, restoranlar, hava alanları, terminaller, üniversiteler, oteller gibi pek çok sosyal alandaki TTNet WiFi servis noktasından hızla ve güvenle internete erişilebiliyor.
Tarayıcıları ile Wi-Fi yi bulan kullanıcı (TTnet) kullanıcı adı ve parolasını girerek hizmette ücretsiz olarak yararlanabilecek.
31 Mayıs'tan sonra fiyatı uçururuz açığı kapatırız mantığından uzak görünen TTnet inşallah beni yanıltmaz ve böyle devam eder.31 Mayıs'tan sonraki fiyatları bekliyoruz.
Bunlar büyükşehirler için gerçekten güzel gelişmeler ama Anadolu bazında konuşmak tabi çok erken daha telefon hattına sahip olmayan bucaklar bulunmakta...Biz yinede Haberdar edelim dedik...

Hiç yorum yok: