24 Eylül 2007

Özümün Geçmişi ve Muhtemel Geleceği


11 Ağustos M.S 1990 günü sabaha karşı 4 sularında yer küre çalkalanmaya başlamıştı. Sanki etrafımda etten duvarlar vardı ve ben o etten duvarlara bir köprü aracılığı ile bağlı idim. Cüssem gözlerimi kamaştırıyordu, hava karanlıktı, aradaki köprüden çok hızlı bir şekilde trafik akıyordu. Bir o et küreye gidişler birde benim bünyeme girişler bolca yaşanıyordu. Sonra et küre üstüme üstüme gelmeye başladı beni sıkıştırıyordu bir ara bir ses duydum anlamadığım bir dilde konuşuyor ama tatlı bir sesti. Sonra vücudumun en altında bulunan ve daha önce sadece o et küreyi tekmelemek için kullandığım şeyler boyut değiştirmiş ve artık et küreden ayrılmıştı...sıkışıyordum... nefes mi o da ne? aaa ortalık aydınlandı.. ne çekiyorsun bacağımdan ya bıraksana çıkacaz tamam bende sevdim burayı içerisi karanlıktı bayağı... ya şu köprüyü kopartsın birisi üff battı üstüm başım lan...lan lan. ne oluyor neden döndürüyorsun beni..anaam başım dönüyor kusacağım galiba...ananskim ne vuruyorsun lan arkama beyaz önlüklü olan. Döndür beni çabuk suratına pislemek istiyorum hortum hala uzun ya bunun hepsini alın ne bu kuyruk gibi yaaaa....

böyle dünyaya gelmişim ben :)

Daha sonra 1 yaşına kadar tek bir ünlem ifadesi bile kullanmadan büyümüşüm sonra 1 yaşında bir konuşmuşum ki Sezen Cumhur Önal gelir elimi öper o derece yani. 2 yaşında küfür ve el hareketlerini öğrenmeye başladım ama öğrendiğim şeylerin küfür olduğunu anlamam için kullanmam gerekiyordu ve doğal olarak kullandım ama canım fena yandı....

Daha sonraki yıllarda balkondan aşağıya kırlent,terlik ve salonda bulunan ve benim kaldırabildiğim ev eşyalarını atmaya başladım. Çok pis tiryakisi oldum bu olayın 6 ay bırakamadım.

4 Yaşına geldiğimde artık kendimi büyümüş hissediyordum. Hayatın anlamını sorgulamama ramak kalmıştı ki 2 yıl sonra okul denen bir yere gideceğimi hatta ailemin parası çoksa 5 yaşında bile gidebileceğimi öğrendim. Bu haksızlıktı anasını satayım benim ailem zenginse ben neden okula daha önce gidecektim ki. Ben küçükken zenginlerin hakkı gözetilmiyordu anlıyacağınız.


Nihayet okula başladım. Okulda hep suskun puskun ama yeri geldimi bir kar panteri mizaçlı çocuk olarak bilindim. Okuma yazmayı öğrenmem uzun sürmedi en birinci galiba Yılmaz öğrenmişti ben 3 veya 4 tüm.
(mustafa denizli :) )
Yılmaz 3. sınıfta ayrıldı lan...

Arkadaşlar arasında her sene bir sonraki yıl geçeceğimiz sınıfın istatistiksel çalışmasını yapardık. Kaç kişi 4 ten 5 e geçti 4 teki not durumları ney gibisinden ama bunu pek dile getirmezdik ya da bunları tamamen şuan uyduruyorum.
Bir Nevzat abi vardı o 4. sınıfta kalmıştı bize hep derdi olum 4. sınıf çok zor. Biz korkardık ama birbirimize çaktırmazdık.
4. sınıfta ingilizce ile tanıştım...

Geldim Orta okula. 6 da bir sorun yaşamadım ama gel gelelim 7 de yine Nevzat abi benzeri insanlar 7 çok zor lan denklem diye bir şey var x le tanışıyorsun çok boktan bi tipi var. Böle 2 tane ı yı döndür üst üste yaz al sana x çarpı işareti de diyebilirsin. Ona değer veriyorsun o nerdeyse sen ordasın x aşağı x yukarı.
Sonra 8. sınıf geldi ve geçti. Dershane dönemim vardı ki hiç hatırlamıyorum.
Emre diye bir arkadaşım vardı galiba uzun ömürlü bir birlikteliğimiz olacak kendisiyle taaa ilk okulda tanışmıştık hala daha konuşuyoruz ki evlerimiz birbirine çok uzak olmasına rağmen.

Sonra lise hayatı başladı kişiliğimin sağlamlaşmaya yüz tuttuğu dönemlerdi o dönemler. İlk gidişimde lan nasıl arkadaş bulacam kendime bu kadar insanın içinden korkuyorum ya ben 200 mevcutlu ilkokuluma dönmek istiyorum falan dediğimi hatırlıyorum. Hazırlıkla bir 4 yılı arkamda bıraktım geldim bu günlere. Yani bu yazıyı yazdığım günlere.

Öss oldu lan Dumlupınar Üniversitesi Matematik bölümü 2. öğretim kazandım gittim gidip geliyorum işte. Yurtta kalıyorum. Odada 6 kişiyiz lay lay lom...

(buraya devamı yazılacak)...
İlgi alanı namına pek bir şey yok var da adını ben koymadım. Adamlar sanat demişler sonra ben müzik dinliyorum sinemaya gidiyorum diye sanat ilgi alanım olmuş. Ben adını değiştirmek istiyorum belki onların sordunuz mu?
Müzik demişken meşhur kulaklarda yer etmiş "çalma liste"mde Zeki Müren'den Metalika'ya Adnan Şenses'den Enrico Macias'a , Mfö den kargo'ya bissürü müzik dinlerim. İspanyol havasına bayılır alır fularımı halay çekerim zor tutarlar.

Şimdilik galiba bu kadar bunun arkasını getirirsem blog tutmaya başladım sonra bloguma özgeçmişimi yazdım ve şuan bitirmek üzereyim ve az önce bitirmek üzere olduğunu belirttim gibi şeyler olurdu. :)


Devamı(21/02/2013)
Hala Üniversiteye başladığım şehirdeyim. Ayrıca Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisiyim. Alanım tahmin ettiğiniz üzere matematik. Kütahya Final Dergisi dershanelerinde de matematik ve geometri öğretmenliği yapmaktayım.
Son olarak 2 kız arkadaşım oldu şu an 2 side yok :)
Bir sonraki düzeltmede görüşmek üzere...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

serkan

Adsız dedi ki...

serkan beni duyuyon mu

Adsız dedi ki...

serkan oğlum bu hayat hikayesi süper olmuş lan mükemmel yazmışın anasını satiim. bu blog işini bana da öğretsene

Kriptograf dedi ki...

duyuyorum furkan seni :) msn aç anlatayım abi yoksun nerelerdesin :)

Adsız dedi ki...

ilk kriptograf yazısı okuduumda yaşça büük biri sanmıştım xD şoke ettin beni .başarılı otobiyografi =))