3 Ağustos 2008

Neler Oluyor Bize?

Mathilde'ye teşekkürler...
Kaçak yurtlardan tutun taktirnamesi bile sahte çıkan sayın "yeşil" e kadar gazeteler boy boy suçlu fotoğrafı dolu.

Gül yine uzun süre konuşup bir şey söylememiş...
Yurt yaptırmışlar önce erkek yurduymuş,sonra erkeklere yenisini yapmışlar burayı kızlara vermişler yanına ek bina yapmışlar daha gidiyor yıkılan yurdun hikayesi.
Sadet ise şöyle yurt ingilizce kursu için başvuru yapıyor,devletimin "birokresi" denen illeti yüzünden bir kaç hafta onay bekliyor. Tabi suç hala yurt yönetiminde onay gelmeden sözde ingilizce kursu için öğrenci alıyorlar. İşin garip tarafı yurda çocuklarını gönderen ailelerin ingilizce kursu olduğundan haberleri yok.
Belki ders olur diyorum kırsal kesim halkına böle kuran kursu nerde hemen oraya çocuk yazdıralım. Hoş onlarda yaradanın taktiri deyip şikayetçi olmamışlar. Zaten şikayetçi olacak olsalardı böyle bir kursa göndermezlerdi.
Yani yine cahillik yine saçmalıklar silsilesi ve sonuç olarak bir terör saldırısından fazla ölü?
Terör saldırısının faili yakalanmış ama yurt için 1 kişi çıkıp neden bu yurdun bakımı yapılmıyor diyememiş ve şikayetçi olamamış.
Şuçlu kız çocuklarını yurda gönderenler mi,ingilizce kursu diye başvurup kuran kursu açanlar mı yoksa daha bunun gibi bir çok kursun açık olduğunu bile bile bu saçmalığa göz yumanlar mı?
İşte bunun faili biraz zor bulunur ya da dava delil yetersizliğinden düşer ben size söyleyeyim...
son olarak aklıma geldi yurdun 2. başkanı şöyle bir açıklama yapmış ya da benzeri:"oldu bir kere ne yapayım yani kafamı duvarlara mı vurayım" bu baba yurtta 1 kızını kaybetti... Thron ve Phron un paradoxlarında kendinizden geçesiniz emi.
Biraz kara mizah yaptık ama olsun arada lazım.Hiç moralim de yok zaten...

Son bir şey:
Koşar adım tatile giden sayın milletvekilleri ben sizi çok seviyorum kışın ortasında eften püften yasaları 1 haftada çıkaramazken son günde 8 yasa birden verdiniz ya halkın eline. Hepinizi kutlar yanaklarınızdan öperim. İyi tatiller arkadaşlar..
Sağol...

Hiç yorum yok: