6 Temmuz 2008

Merak Edilen Müstehcenlik?


Gerçekten karşılıklı olarak bazı aşamaları geçmeden bu konuları konuşamıyorsunuz,hatta konuşurken bile doğamız gereği farklı duygular içine girebiliyoruz ki sağlıklı isek girmemiz gerekir.Bayanlar veya erkekler bu konuları kendi aralarında bir takım şifrelemelerle konuşuyorlar,erkeklerin bol olduğu bir ortamda muhabbette seviye yoktur yani seviyeden algılanan eğer müstehcenlik ise doğru yoktur.Ama müstehcenlik konuşulmaz mı? Tabi bunu başka amaçlar için kullanan insan sayısı kullanmayan insan sayısını döver hatta onlara bir güzel de yakıştırma yapar şöyle ki baş parmağınız ile işaret parmağınızı birleştirip aşağı doğru yamultun ve hafif belinizin altından karşıdaki kişiye uzatın :)alın size müstehcen konulardan sadece kültür olsun diye konuşan insanlara verilen tanım.

Müstehcenlik her yerde mi bu kadar saklıdır?Tabiki değil inkar edilemeyecek büyüklüklerde meblalar ile filmler yapılan bir sektör.Yetişkin filmleri ürünleri ve diğer malzeme ve envanterler bunlar artık hayatın içinde ve büyük şehirlerde 15m' lik tabela asacak kadar içimizdeler.

Tabi lafı neden bu kadar dolaştırıyorum merak ediyorsunuz durun söyleyeyim.Dün bir film seyrettim filmde oldukça sarışın bayan vardı ve oldukça da güzellerdi.Sanırım 2 si rus birisi İskandinav asıllı idi.Bu kızlarımız bolca geziyorlar ama kültürlü kızlar ve üniversite okuyorlar yurtdışında.E tabi gençler duramıyorlar ve durmadan ava çıkıyorlar.E tabi feneri de avladıkları balığın evinde söndürüyorlardı.İşte o sahnelerden bahsetmek istiyorum.Sex sahneleri sinemadır roldür oyundur ama bu durum yani doğası gereği karşı konulamayacak bir durum,ne bir kimyasal mı kullanılıyor bu işler yapılırken.Belkide ama o kadar yakın temas ve ben sadece işimi yapıyorum havaları lan ne işi direk hardcore yaptın :) Porno çektin işte açık açık,ama yok böyle değilmiş gerçektende sevişme sahnelerinde harbiden birşey olmuyormuş :) 1. ağızdan olmasada bir ağızdan duydum.
E halihle aklıma sorular geldi "nasıl dayanıyorsunuz hem kadınlar hem erkekler" hani bayanlar tamam hemen gaza gelmezler biraz daha yavaş tepki gösterebilirler olaylara ama erkekler ki çoğunluğu postere bile asılan tipten.Hadi onuda geçtim yahu o kadar temas var sürtünme var be kardeşim nasıl bir iradedir bu da yasak elma yemeden çıkıyorsun işin içinden anlamadım.

Angeline Jolie ele alalım kadın yüzlerce film çevirdi,filmleri 1 ay aralıksız izlenecek kadar uzunsa sevişme sahneleri de 1 hafta sürer.
Şimdi bu kadın Biret Pit ile evli Allah bağışlasın bolca da çocukları var.Yanlız sorum şu abla sen hiç mi gaza gelmedin bu filmleri çevirirken,Biret abi senin eski filmlerini seyrederken içim içim erimezmi o plazmanın karşısında.Hani ben bunların ansıl olduğuna anlam veremiyorum ama sanırım ünlü yaşamların çözmesi gereken sorunlardan en zoru bu galiba.Ünlü çocukları yakınları aileleri bunları görmezden gelerek mi üstesinden geliyorlar yoksa gerçekten rol deyip geçiyorlar mı? Var ise bir ünlü yakını blog okurum buna cevap vermesini rica ediyorum.Zor bir ihtimal ama belki biri çıkarda uzun bir açıklama yapar.

Sorular sorarak ilerleyenler,
Merak edipte geberenler,
Aslında arpa boyu yol gidenler,
Görecekler hep emekler boşa giderler.

Kalmaz derman dolaşıp gezmeye,
Giderse akıl araştırmaya ezbere,
Döner dolanır gelir berbere,
Rakının yanında güzel gider ezmee.

1 tabak sütlaç insana neler yaptırıyor bakınız,ders alınız,mümkünse yapınız :)

Hiç yorum yok: