16 Şubat 2008

Uydu kontrolden çıktı!

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı James Jeffries, Savunma Bakanlığında yaptığı açıklamada, uydunun taşıdığı yakıtın yere düşmesi halinde tehlikeli olabileceği ihtimali nedeniyle Başkan Bush'un uydunun füzeyle vurulmasına karar verdiğini söyledi.[Buhs uyduyu düşmeden vurana ABD de ömür boyu oturma hakkı verecem dedi ve genç yeteneklere fırsat tanıdı.]

Genelkurmay Başkan Yardımcısı General James Cartwright, en kötü ihtimalle, uydunun yakıtının solunması durumunda ölüme yol açabileceğini söyledi.

Uydunun, bir savaş gemisinden atılacak, "Standart Füze 3" tipi bir füzeyle amtosfere girmeden hemen önce vurulacağını belirten General Cartwright, ikinci hedeflerinin füzeyle doğrudan uydunun yakıt tankı olduğunu söyledi.

Önce uzaya gönderiyoruz sonra kontrolunu kaybediyoruz ve düşmesi ihtimaline karşın ülkelere tazminat talebinde bulunuyoruz yetmiyor tazminat ödemiyelim başka birşey başka daha karlı ne,ha tamam buldum vuralım.Standart Füze 3 tipi füze ile vurun.Kırmızı hap mı mavi hap mı? Ben renk körüyüm,babamdan geçmiş,kalıtım bilir misin sen?

Hiç yorum yok: