9 Ocak 2008

Üssüzler

Üstsüz gezmenin yararları…

Ülkemizde uzun yıllar önce böyle bir durumun bahsi bile imkansızdı ama Avrupalı olma cart curt derken artık Üstsüz kavramı ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Üstsüzler plajı genelde turist olsa da artık aralarında yeterli çoğunluğu sağlayacak kadar Türk kızımızda mevcut.Şimdi nedir bu Üstsüz kavramı;

Üstsüz kelime anlamı olarak üstü olmayan yani en yüksek anlamına gelir. Fakat üstü olmayan anlamı genelde daha kolay akla geldiği için kelime tamamen o manaya dönmüş ve artık Üstsüz demek başka kelime akla getirmez olmuştur.
Gelelim o çok meşhur manaya;
Üstsüz insanların vücutlarının belden yukarısında kalan bölümde bir kıyafetin bulunmaması (sutyen kıyafet sayılır)demektir. Olaya bu bağlamda bakan tüm insanlar bu ortak düşüncede toplanmışlardır .Nereye bir üstsüz gelse veya haberi olsa akıllarda soru işaretlerini oluşturan cümle ‘’ acaba nasıl’’ olur.
Üstsüz kelimesinin varlığı aslında altsız kelimesinin olmasını gerektiriyor ama ben hiç görmedim altsız geziyor adam diyen bir insan.Altsızlar plajı,altını giy de gel gibi sözlerin daha sık kullanılmasını istiyorum.
Şimdi gelelim Üstsüzlüğün yararlarına;
***Üstsüz olmak her zaman serin olabilmenizi sağlar çünkü belden yukarda vücuda bir kumaş temas etmez.
***Üstsüz olmak bronzlaşırken renk farkı yaratmaz uzun süre güneşin altında kaldığında her yeriniz aynı renk olur ve renk uyumu sağlanır.
*** Üstsüz olmak her zaman size bakan bir göz olduğunu bolca size hissetirir.
*** Üstsüz olmak,güzelse iltifat almanıza neden olur…:D
*** Üstsüz olmak sutyen kullanımı azaltır kumaş kullanımı azalıriplik kullanımı azalırpamuk kullanımı azalır,doğa daha fazla korunmuş olur…(anasını gözü diyorum ben bu
*** Üstsüz olmak özgüveninizi artırır gösterecek bir şeylerinizin olması sizi iyi hissettirir tabi gösterince de…

Hiç yorum yok: